Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Telegram päivittyi – nyt voit muokata viestejä myös lähetyksen jälkeen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

telegram logoWhatsAppin ja muiden pikaviestimien kanssa kilpaileva Telegram on saanut hyödyllisen päivityksen. Uudistuksiin kuuluvat esimerkiksi mahdollisuus kirjoitusvirheiden korjaamiseen ja aiempaa helpompaan muihin käyttäjiin viittaamiseen.

Telegram sai viimeksi suuren päivityksen huhtikuussa. Tuolloin sovellukseen saapuivat uudet bottityökalut ja vino pino valmiita mediaa tarjoilevia botteja.

Nyt sovellus on päivittynyt versioon 3.9.0. Eräs suuri uudistus on mahdollisuus muokata jo lähetettyjä viestejä esimerkiksi kirjoitusvirheiden poistamiseksi. Kaikki Telegram-viestit ovat muokattavissa kahden päivän ajan lähetyksestä alkaen.

Lisäksi ihmisiin viittaminen ryhmäkeskusteluissa on aiempaa helpompaa. Kun viestikenttään kirjoittaa @-merkin, saa heti tarjolle listan josta haluamansa käyttäjän voi valita. Näin sanansa voi kohdistaa tehokkaammin tietyille ihmisille.

Hakuominaisuudet ovat myös saaneet parannuksia. Telegramin mukaan yleishaulla pääsee aiempaa nopeammin tuoreisiin keskusteluihin esimerkiksi käyttäjiä hakemalla. Paljon käytetyt botit taas löytyvät suoraan liite-valikosta viestien yhteydessä.

Viestien jälkimuokkausta Telegramissa.

Viestien jälkimuokkausta Telegramissa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut