Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Motorola pudottelee vihjeitä uutuuspuhelimesta – Laadukas kamera, tehoja ja tietoturvaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Motorola Moto logo

Motorolan odotetaan aloittavan pian vuoden 2016 laitepaljastukset. Moto-uutuuksista on nyt alettu saamaan vihjeitä suoraan Motorolan intialaisen Twitter-tilin kautta.

Moto India -tili on jo muutaman päivän ajan julkaissut uudesta puhelimesta vihjailevien twiittien sarjaa. Humoristisissa ja hieman erikoisissa julkaisuissa kuvataan ihmisiä, jotka ovat kadonneet riittämättömien puhelintensa aiheuttamien katastrofien keskellä.

Esimerkiksi 22-vuotias – vaikkakin huomattavasti vanhemmalta näyttävä – Sam joutui ongelmiin, kun hänen isänsä näki poikansa mobiiliselaimen sivuhistorian. Toisaalla 18-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyt Stacy ei saanut yhtään hyvää juhlakuvaa, kiitos heikosti toimineen automaattitarkennuksen. Näiden ja muiden esimerkkien kautta Motorola vihjailee, että pian tuleva Moto-puhelin tarjoaa tilalle esimerkiksi laadukkaan kameran, hyvää suorituskykyä, kestävän akun ja tietoturvaa.

Yleisin veikkaus tällä hetkellä on, että Moto Indian vihjeet liittyvät Moto G4:n ja Moto G4 Plussan julkistukseen. PhoneArenan mukaan yhtiö on alkanut kutsua kansaa 17. toukokuuta pidettävään tilaisuuteen, jossa näiden Moto G -sarjan jatkajien odotetaan paljastuvan.

Toisaalta Lenovon toimitusjohtaja Yang Yuanqing paljasti pari viikkoa sitten, että Motorolalta nähdään ”jännittävä laitejulkistus” kesäkuussa. Toistaiseksi ei siis ole täyttä varmuutta siitä, mitä laitteita minäkin ajankohtana esitellään. Selvää kuitenkin on, että Moto-uutuuksia odottavat pääsevät pian tutustumaan tämän vuoden puhelintarjontaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti

  Kiinalainen firma ja tietoturva. Hmm…

 2. P. V.

  Android ja tietoturva…

  • S6 Edge

   Päivitetty Android on yhtä turvallinen, kuin mikä tahansa muu käyttis. Tokihan Androidiin on mahdollista itse ladata sovelluskaupan ulkopuolelta sovelluksia, joista osa voi olla haitallisia, mutta näissä tapauksissa maalaisjärki on valttia. Itsellä ollu 6 Androidii, eikä yhtää virusta. Vanha s3 pöytälaatikossakin oli saanut Stagefrightin korjaavan päivityksen.

Tuoreimmat jutut