Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WhatsAppin huhutaan kehittävän sovelluksia Windows- ja Mac-tietokoneille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

WhatsAppWhatsApp on suosittu pikaviestipalvelu, joka on pitänyt eri mobiilialustat varsin hyvin hallussaan. Vielä tälläkin hetkellä peräti kuusi eri käyttöjärjestelmää on tuen piirissä. Hieman rajoitetusti WhatsAppia on voinut käyttää myös tietokoneilla palvelun verkkosivuilta löytyvän WhatsApp Web -toiminnon kautta, mutta oikeat natiivisovellukset tietokoneille saattavat olla tulossa lähiaikoina.

WhatsAppin eri versioiden uudistuksia seuraava Twitter-tili WABetainfo julkaisi pari päivää sitten kuvakaappauksia lataussivulta, joka sisälsi maininnat ”Download for Windows” ja ”Download for Mac”. Maininnat viittaavat vahvasti siihen suuntaan, että sekä Windows- että Mac-tietokoneille ladattavat sovellukset ovat työn alla.

Aiheesta uutisoinut GSMArena ihmettelee, miksi yhtiössä haluttaisiin kehittää natiivisovelluksia nykyisen, helposti päivitettävän ja ylläpidettävän web-version sijaan. Yksi syy voisi kuitenkin olla esimerkiksi audiopuhelut, jotka eivät palvelun web-versiossa ole mahdollisia.

Aiemmin tänä vuonna WhatsApp ilmoitti karsivansa tukea vanhimmilta mobiilialustoilta. Kuluvan vuoden aikana WhatsApp-tuki loppuu Nokian Series 40- ja Symbian S60 -alustoilta sekä Windows Phone 7.1:ltä, Android 2.1- ja Android 2.2 -versioilta sekä kaikilta BlackBerry-käyttöjärjestelmiltä, mukaan lukien uusimmalta BlackBerry 10:ltä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi