Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Seuraavat Nexus-puhelimet kulkevat nimillä M1 ja S1 – molemmat samalta valmistajalta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nexus 9

Viimeisin HTC:n valmistama Nexus-laite oli Nexus 9 -tabletti.

Sitkeiden huhujen mukaan HTC palaa tänä vuonna Nexus-puhelinten valmistajaksi. Tieto on saanut jälleen lisävahvistuksia, kun kahden työn alla olevan laitteen työnimet ovat vuotaneet julkisuuteen paristakin eri lähteestä.

Uusimman Nexus-uutisen laittoi liikkeelle suhteellisen osuvista vuototiedoista tunnettu Evan Blass, joka kertoi HTC:n työstävän parhaillaan kahta puhelinta Googlelle. Sisäisesti laitteiden kerrotaan kulkevan nimillä M1 ja S1. Twiitin loppuun heitetty #nexus-merkintä ei jätä epäselväksi, mihin laitesarjaan puhelimet ovat suuntaamassa.

Jonkinlaisen vahvistuksen Blassin raportille antaa Android Police. Tuoreen artikkelin mukaan HTC-puhelinten nimet M1 ja S1 perustuvat koodinimille, joita Google aikoo laitteiden kohdalla käyttää. Kyseiset nimet ovat Marlin ja Sailfish ja ne jatkaisivat Googlen tapaa antaa Nexus-puhelimille mereneläviin liittyviä koodinimiä. Marlin ja Sailfish – tai M1 ja S1 – eivät toki ole laitteiden varsinaisia myyntinimiä.

Tieto HTC:sta seuraavana Nexus-valmistajana vaikuttaa alati varmemmalta. Tästä huolimatta on hyvä muistaa, että ennakkotietoihin liittyy aina epävarmuustekijöitä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Nexus toimii ja päivittyy hyvin

    Kun saisi päivitetyn LG:n Nexus 5 puhelimen, 2 SIM korttia ja langaton lataus.

Tuoreimmat jutut