Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nintendo väläytti aikeitaan – tuttuja pelisarjoja mobiililaitteille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

nintendo logo

Nintendo on viime vuoden lupaustensa mukaisesti aloittanut mobiilisovellusten ja -pelien kehittämisen. Ensimmäinen tuote on jo julkaistu ja lisää on luvassa. Tulevista peleistä on nyt saatu tarkempaa tietoa.

9To5Googlen mukaan Nintendo on pudottanut vihjeitä kahden yhtiön konsoleilla nähdyn pelisarjan tuomisesta mobiililaitteille. Ensimmäinen on Animal Crossing. Kyseessä on eräänlainen elämäsimulaattori, jossa pelaaja asettuu asumaan eläinten kansoittamaan kylään. Tehtävänä on yksinkertaisesti saada ystäviä, ehostaa kotia ja kylää sekä viettää aikaa erilaisissa vapaa-ajan toimissa.

Nintendo ei edelleenkään aio tuoda pelejään mobiililaitteille, mutta muita sovellussuunnitelmia kyllä löytyy.

Saapuuko kaiken kansan suosikki Mario koskaan puhelimille?

Toinen mainittu pelisarja on Fire Emblem. Kyseessä on enemmän tosipelaajille suunnattu roolipelisarja, jossa armottomat kamppailut ja syvälliset tarinat kohtaavat.

Seuraavia uusia puhelin- ja tablettipelejä odotetaan tulevana syksynä. Nintendon aiempi lupaus on ollut julkaista viisi mobiilipeliä vuoteen 2017 mennessä, mikä tarkoittaisi useampaa julkaisua kuluvana vuonna.

Nintendon ensimmäinen mobiilijulkaisu oli Miitomo. Rehellisen pelin sijaan kyseessä on sosiaalinen keskustelusovellus, jossa käyttäjät jakavat tietoa itsestään erityisten Mii-hahmojen välityksellä. iOS- ja Android-sovellus julkaistiin ensin Japanissa ja myöhemmin useilla lännen markkinoilla. Suomeen Miitomoa ei ole vielä saatu virallisia teitä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut