Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Toimi nopeasti: tasokas viisituumainen metalliluuri Oppo F1 lähtee nyt 159 eurolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Oppon tuorein uutuus F1 on metallikuorinen

Oppo F1:n hinta tippui 299 eurosta 159 euroon.

Oppo on aloittanut F1-puhelimelleen alennusmyynnin omassa verkkokaupassaan. Normaalisti 299 euroa maksava älypuhelin matkaa nyt uuden omistajan luokse 159 euron panostuksella, joten alennusprosentti nousee lähes 50:een. Oppo F1 on varsin hyvätasoinen älypuhelin metallirakenteella. Kyseinen puhelin tuli Euroopan markkinoille tämän vuoden alussa.

F1 maksoi myyntiin tullessaan 230 euroa, mutta hinta näyttäisi nousseen myöhemmin 299 euroon. Nyt kuitenkin erä puhelimia myydään 159 euron hinnalla. Tarjolla on vain kultainen väriversio, jonka etuosa on näyttöä lukuun ottamatta valkoinen. Oppo F1:n voi hankkia itselleen yhtiön omasta verkkokaupasta.

Oppo F1:ssä on viiden tuuman HD-näyttö, Qualcommin Snapdragon 616 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka ja 2 500 milliampeeritunnin akku. Valokuvaaminen onnistuu 13 megapikselin takakameralla tai kahdeksan megapikselin etukameralla. Android 5.1 Lollipop -käyttöjärjestelmän päälle Oppo on laittanut oman Color OS -käyttöliittymänsä.

Oppo F1

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut