Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung lipsautti seuraavan Androidin versionumeron julki

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

android n

Android N.

Samsung näyttäisi lipsauttaneen julki Googlen seuraavan Android-version numeroinnin. Google on julkistanut esiversion Android N -käyttöjärjestelmästä, mutta sen oikea nimi ja versionumero ovat kuitenkin olleet tähän asti hämärän peitossa. Samsungin lipsautuksen perusteella Android 6.0 Marshmallowin seuraaja, Android N, on saamassa versionumeron 7.0.

Samsung päivitti hiljattain sen MultiWindow SDK 1.3.1 -kehitystyökalun versioon 1.3.1, ja ohjelmiston muutoslokissa mainitaan, että työkalu on nyt yhteensopiva ”Android N (7.0)” -käyttöjärjestelmän kanssa. Samsungin lipsautuksesta uutisoi SamMobile.

Google on nimennyt Androidin eri versioita aakkosten mukaan edeten eri herkkujen nimillä, mutta versioiden numerointi ei ole ollut aivan yhtä selkeää. Android 6.0 Marshmallowia edelsi Lollipop versionumeroilla 5.0 – 5.1.1 ja sitä ennen käytössä olivat muun muassa 4.4 – 4.4.4 KitKat ja 4.1 – 4.3.1 Jelly Bean.

”Vaahtokarkin” eli Marshmallowin seuraajan epävirallinen lempinimi tällä hetkellä on New York Cheesecake eli juustokakku New Yorkin tyyliin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti

  Ai ylläri, että kutosen jälkeen tulee seiska?

 2. Azazel

  Kaikkia kiinnostaa sen virallinen nimi eikä numero kun 7 tulee kutosen jälkeen nii siin ei arvailla tarvinnut

  • YaganKazan

   Jos se olisi ollut esim 6.1? Koska Android 4.0 oli Ice Cream Sandwich ja 4.1 oli jelly bean.