Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony SmartWatch 3 hyppää Marshmallow-aikaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

SmartWatch 3 limenvärisenä

SmartWatch 3 limenvärisenä

Android 6.0 Marshmallow levittää lonkeroitaan alati laajemmalle. Puhelinten lisäksi uusinta Android-versiota nähdään myös Android Wear -kellojen puolella. Viimeisimpänä päivityksen saa Sony SmartWatch 3.

SmartWatch 3 on Sonyn viime vuonna julkaisema älykello. Kyseessä on urheilullisella kumirannekkeella varustettu hyvin perinteinen Android Wear -laite, joka tukee monia älykkäitä toimintoja.

Google julkisti Marshmallow-ominaisuuksilla varustetun Android Wear -päivityksen helmikuun alussa. Sittemmin päivitystä on jo jaeltu monille älykelloille. Jostain syystä SmartWatch 3:n päivitys on poikkeuksena viivästynyt, mikä sai monet pelkäämään kellon jäävän ilman päivitystä.

Android Policen mukaan Sony-kellon tilanne on viimein varmistunut ja Marshmallow-päivityksen jakelu alkanut. Ensimmäinen aalto onkin jo löytänyt laitteet. Kaikille kelloa käyttäville uusien ominaisuuksien pitäisi saapua noin viikon sisällä.

Uusin päivitys tuo Android Wear -kelloihin monia uudistuksia. Näitä ovat muun muassa Android 6.0 Marshmallow -puhelimista tuttu Doze-toiminto ja laajempi sovelluksille sallittavien oikeuksien hallinta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut