Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Naamakirja haluaa naamat vaihtoon – Facebook ostaa suositun sovelluksen kehittäjän

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

MSQRD

Facebookissa on odotettavissa entistäkin erikoisempia kasvokuvia, sillä Facebook ostaa suositun naamanvaihtosovelluksen kehittäjän Masquerade Technologiesin. Sen MSQRD-sovelluksella voi itsestään tehdä vaikkapa Oscaria pokkaavan Leonardo DiCaprion ja friendsie-kuvissa voivat kaverit vaihtaa kasvoja keskenään.

MSQRD-sovellus käyttää filttereitä, joilla saa kasvot vaihdettua ja lopputuloksen tallennettua kuvan tai videon muotoon sosiaalisessa mediassa jaettavaksi. Facebookin ostettua sovelluksen kehittäjän voidaan vastaavia filttereitä odotella myös Facebookiin saapuviksi.

Facebook aikoo säilyttää MSQRD-sovelluksen tarjolla niin iOS:lle kuin Androidillekin, ja sovellus onkin kerännyt runsain mitoin viiden tähden arvosteluja molemmilla alustoilla. Lisäksi teknologia on tarkoitus yhdistää Facebookiin aiempien hassuttelujen, kuten ”tarrojen” ja erinäisten hymiöratkaisujen rinnalle.

Masquerade Technologiesin kolme perustajaa työskentelevät jatkossa Facebookin Lontoon toimistossa. MSQRD:n kauppahintaa Facebook ei paljastanut.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut