Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ostajan järkytys: Virallinen iPhone 6s -paketti sisälsi vain munalukon

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen logoVerkkoshoppailu on kätevää, mutta toisinaan varovainenkin ostostelija voi tulla huijatuksi. Viime aikojen mielenkiintoisin tapaus on lienee 11street-verkkokaupan asiakas, joka osti upouuden iPhone 6s:n mutta löysi myyntipakkauksestaan puhelimen sijaan riippulukon.

SoyaCincau kertoi eilen miehestä, joka tuli huijatuksi ostaessaan iPhone 6s:ää verkosta. 11street-sivuston Shocking Deals -osastosta löytynyt laite oli kolmannen osapuolen myymä ja pienessä alennuksessa iPhone 6s:n normihintaan nähden.

Ostoksen tehnyt Alans Ng koki kuitenkin suuren pettymyksen, kun upouudesta pakkauksesta paljastui iPhonen sijaan tavallinen riippulukko. Mielenkiintoisesti paketti oli aito ja nähtävästi edelleen muoviin pakattu. Pakkausta ei siis ole avattu matkalla, vaan petkutus on peräisin toimituksen alkulähteiltä.

Ostaja avautui tapauksesta Facebookissa ja 11streetin asiakaspalvelussa. Verkkokauppa vastasikin vuorokauden sisällä ja hoiti Alans Ng:lle uuden laitteen. Myyttinen riippulukko taas on toimitettu poliisille, sillä tapausta käsitellään rikoksena.

iPhone 6s -pakkauksen sisältöjen ei kuulu näyttää tältä.

iPhone 6s -pakkauksen sisältöjen ei kuulu näyttää tältä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. shokkihoitoa

  Shocking Deals -osasto oli nimensä mukainen.

  Tämän Iphonen turvaominaisuuksista tuskin kukaan voi valittaa.

 2. Isoveli

  Osaakohan FBI aukaista tämän ”puhelimen” lukituksen? Luultavasti lukkovalmistaja täytynee haastaa oikeuteen ja vaatia siltä yleisavain kaikkiin riippulukkoihin.

 3. vili

  ”Mielenkiintoisesti paketti oli aito ja nähtävästi edelleen muoviin pakattu. Pakkausta ei siis ole avattu matkalla, vaan petkutus on peräisin toimituksen alkulähteiltä.”

  Muovi on laitettu jälkeenpäin, tuossa on käytetty eri muovia kuin millä iPhonet/Applen laitteet on pakattu. Nopeasti näyttäisi olevan kovaa jäykempää/paksumpaa muovia tuo kuvan muovi ja näyttää myös kiiltävän aika paljon.

  Samaa eri muovia on myös sisällä mihin lukko on pakattu.

  Applen pakkauksissa käytetty muovi on erittäin ohutta, ei kiillä noin ja ei ole myöskään jäykkää eikä pysy muodossa kuten kuvan muovi.

  Tässä kuva iPhonen paketissa missä muovi päällä

  https://steveffisher.files.wordpress.com/2012/10/p1000135.jpg

  Se sitten että kuka on nähnyt tämän vaivan, noh mielenkiintoista kuulla, selviääkö mysteeri joskus.

  • aikuinen

   Kuvasta onkin varmaan aika näppärää päätellä muovin paksuus ja miten se säilyttää muotonsa.

   • ts

    Jep =D

 4. Kuhan Jottai

  No, sinä mielessä asiallinen lähetys, että ainakin tietoturvallisuus on kunnossa, jos paketista löytyi myös lukkoon sopivat avaimet!

Tuoreimmat jutut