Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

5,8-tuumainen iPhone huhuissa vuodelle 2017 tai 2018

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPhonen Plus-versiossa kotivalikko ja monet sovellukset toimivat vaaka-asennossa tabletin tapaan.

5,5-tuumaisella näytöllä varustettu iPhone 6s Plus.

Applen huhutaan julkaisevan peräti 5,8-tuumaisella näytöllä varustetun iPhone-mallin vuonna 2018 tai mahdollisesti jo vuonna 2017. Lisäksi tämän poikkeuksellisen suuren näytön sanotaan olevan OLED-tyyppiä, nykysin käytössä olevan LCD:n sijaan.

Huhun isosta iPhone-mallista raportoi The Motley Fool. Jo aiemmin on huhuissa mainittu, että Apple voisi ensi syksynä esitellä iPhone 7 Plussasta paremmin varustellun version, jonka nimi saattaisi olla iPhone Pro. Isolla 5,8-tuumaisella näytöllä varustettu laite saattaisikin vuonna 2017 olla toisen sukupolven iPhone Pro -malli. Vuonna 2018 ilmestyessään se taas saattaisi olla osa iPhone 8 -mallistoa.

Applen on huhuttu siirtyvän LCD-näytöistä OLED-näyttöihin vuonna 2017. Sen sijaan huhuja nykyisiä 4,7- ja 5,5-tuumaisia malleja isommista iPhoneista ei ole juurikaan kuulunut. Applen odotetaan kylläkin julkaisevan uuden neljätuumaisella näytöllä varustetun iPhonen vielä tämän kuun aikana.

Ensi syksynä esiteltäviksi odotetaan iPhone 7 -malleja, jotka olisivat nykyisiä 6s-malleja ohuempia, mutta varustettu edelleen 4,7- ja 5,5-tuumaisilla näytöillä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kairaaja

  Jaa nyt huhutaa jo vuoden 2018 luureja. Tulee mielenkiintosia huhuja jatkuvasti.

  • Jake123

   Siitä huhutaan, mikä muita kiinnostaa… ;)

  • Erkki

   Jos nyt Apple on vielä pystyssä silloin.

   • kk

    Jos Applen myynti loppuisi nyt tähän paikkaan, niin vuonna 2018 Apple olisi vielä yksi maailman varakkaimmista yrityksistä.

 2. Henrik

  Apple taitaa nyt omilla suunnitelmillaan matkia Samsungia (näyttöjen koon mukaan)!!. 😈

 3. Jani199107

  Jos tuon kokoinen nyt on tulossa mutta on vasta huhu asteella kuitenkin :) Mutta jos oikeasti tulee niin luulen sen olevan niin sanotussa ’iPhone Pro’ puhelimessa

Tuoreimmat jutut