Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kaappaa Pokémoneja tosimaailmassa – Erikoinen peliprojekti pian pelaajien käsissä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Pokemon Go VR lisätty todellisuus

VR-teknologiat ja lisätty todellisuus tekevät tänä vuonna tuloaan useiden laitteiden voimalla. Lisäksi virtuaalielementit alkavat valua perinteisempien mobiilipelien puolelle. Eräs esimerkki tästä on Pokémon Go, joka lupaa tuoda tutun hirviönmetsästyksen todelliseen maailmaan.

Pokémon Go on Niantic Labsin peliprojekti, jota työstetään yhteistyössä Nintendon ja Pokémon Companyn kanssa. Pelin idea on tuoda maailmanlaajuista menestystä jo vuosia takoneet taskuhirviöt puhelimille.

Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen roolipeli, vaan lisätyn todellisuuden konsepti. Tarkoituksena on, että pelaajat vaeltavat oikeassa maailmassa, etsivät pokémoneja, kokevat taisteluja ja kaappaavat otuksia kokoelmiinsa. Artikkelin lopusta löytyvä video esitteli Go-ideaa jo syksyllä lievästi sanottua vahvoin mielikuvin. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, miltä kokemus todella tulee näyttämään.

Lisätietoja voi kuitenkin olla luvassa pian. Niantic on nimittäin Polygonin mukaan ilmoittanut, että Pokémon Go saapuu kenttätestaukseen vielä tämän kuun aikana. Ensimmäiset pelaajat pääsevät siis pelin pariin pian, vaikkakin aluksi vain Japanissa.

Pokémon Go aiotaan julkaista maailmanlaajuisesti. Minkäänlaista aikataulua projektille ei kuitenkaan ole ilmoitettu, mutta lisätietoa pitäisi alkaa tipahdella käyttäjätestien myötä. Uuden Pokémon-pelin ohella Nintendo julkaisee tänä vuonna mobiilipelejä myös itse.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. HH

    No jopas taas. Olisi ollut fiksua mainita ko. artikkelissa, mistä Niantic labs varsinaisesti tunnetaan – nimittäin Ingressistä.

Tuoreimmat jutut