Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokian kaipaama puhelinkumppani saattaa löytyä Suomesta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

NOKIA Logo

Nokian mahdollinen paluu älypuhelinmarkkinoille kiinnostaa ymmärrettävästi niin suomalaisia kuin muuta maailmaa. Yhtiö ei tule näillä näkymin valmistamaan laitteita itse, mutta saattaisi lisensoida silti puhelimia Nokia-brändin alle. Yllättäen yhteistyökumppani saattaa löytyä Suomesta.

BittiumKauppalehden mukaan huhut Nokian ja kotimaisen Bittiumin yhteistyöstä ovat saaneet lisää tuulta alleen. Nokian messuosastolta on bongattu tuntematon älypuhelin, jonka uskotaan olevan Bittiumin käsialaa.

Bittium – aiemmin Elektrobit – nousi viimeksi otsikoihin joulukuussa Tough Mobile -puhelimensa ansiosta. Korkeaan tietoturvaan panostava puhelin sai tuolloin Kyberturvallisuuskeskuksen viranomaishyväksynnän.

Nokia taas myönsi viime kesänä, että yhtiö hakee yhteistyökumppania puhelinmarkkinoille. Aikeena on löytää valmistaja, joka toteuttaisi Nokian lisensoiman ja mahdollisesti suunnitteleman älypuhelimen.

Tähän asti useimmat ovat veikanneet yhteistyökumppanin löytyvän suoraan Kiinasta, kuten N1-tabletin tapauksessa. Voi kuitenkin olla mahdollista, että Nokia olisi tuomassa ja lisensoimassa Bittium-laitetta julkiseen myyntiin. Varmaksi tietoa ei toki voida vielä pitää, eli lisätietojen odotusta kannattaa jatkaa varauksella.

Bittium Tough Mobile

Bittium Tough Mobile

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. AndroidWindows

    Nokia ei tule palaamaan puhelinmarkkinoille. Jos palaa, niin vain lisensoituna brändinä jonnekin Vinkuintian markkinoille.