Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG kopioi Nokian vanhan innovaation tulevaan lippulaivamalliinsa – auttaa erottumaan joukosta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG G3 ja maailman suurin ulkomainos

LG:n uskotaan julkistavan paljon puhutun G5-lippulaivamallinsa parin viikon kuluttua, mutta yksi puhelimen ennakkoon hehkutetuista myyntivalteista saattaa kuulostaa vanhalle Nokia-fanille turhankin tutulta. LG julkisti nimittäin hiljattain Facebook-sivuillaan viestin, jossa puhelimen näytön kerrotaan olevan aina päällä, sammumatta edes lepotilassa. Mainokseen liitetyn kuvan perusteella kyse on kellonajan näyttämisestä lepotilassa, mikä on tuttu ominaisuus niin Lumia-puhelimista kuin vanhemmistakin nokialaisista.

Varsinaisen lepotilassa nähtävän kellonajan sijaan, mielenkiintoisemmaksi yksityiskohdaksi viestistä voi nähdä LG:n mahdollisen siirtymisen OLED-näyttöteknologiaan. Edellisessä G4-lippulaivamallissaan LG tukeutui LCD-näyttöön, jonka täytyy teknisistä syistä johtuen olla aina joko päällä tai pois päältä. OLED-näytössä voi sen sijaan pitää valaistuna pelkästään yksittäisiä pikseleitä, mikä vähentää merkittävästi virrankulutusta, kun vain pieni osa näytöstä on käytössä. Tästä syystä esimerkiksi kellonajan näyttäminen lepotilassa onnistuu huomattavasti vähemmällä virrankulutuksella OLED-näytöissä, mikä antaisi osviittaa LG:n mahdollisesta siirtymisestä pois LCD-näyttöjen parista.

Tarkempia tietoja LG G5:stä saadaan todennäköisesti 22. päivä alkavassa Mobile World Congress -tapahtumassa, minkä lisäksi aikaisemmin lippulaivamallista vuotaneita tietoja voi lukea vanhoista uutisistamme. Puhelimesta kiinnostuneiden kannattaa myös seurata LG:n virallisia Facebook-sivuja, jonne on ilmestynyt paljon hehkutetun näytön lisäksi muun muassa reilu kasa kuvia LG G5:n suojakuorista.

 

LG G5

Vuotokuva LG G5:stä suojakuoriin pakattuna.

LG G5

LG G5:stä löytynee USB Type-C -portti.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. AndroidWindows

  Siis Motorolan innovaatio.

 2. Henrik

  Ei ole Nokian itse kehittämä innovaatio,vaan eräs toinen yritys on kehittänyt ja on myynyt lisenssimaksulla Nokialle mm.aiempiin Symbian-malleihin ja entisiin Lumia-malleihin!.
  Nyt Samsung ja LG ovat jatkokehittäneet tätä ominaisuutta. ☺

  • mikbe

   Älkääs nyt. Pitihän mobiilin jostain kehitellä suomalaisia kiinnostava klikkiotsikko.

 3. JOKUNEN

  Mikä tässä muka on niin ihmeellistä,että tätä hehkutetaan?? Vanha juttu! LG vissiin pitää uutuuteena!!!

 4. abcdef

  Nokian laitteet eivät tästäkään huolimatta kiinnostaneet ostajia ja ovat nyt historiaa. WP-laitteet eivät taas kiinnosta ketään, valmistajasta riippumatta. Siinäpä sitä innovointia!