Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple julkaisi jo kolmannen versio iOS 9.3 Betasta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iOS 9

iOS 9

Applen iOS -käyttöjärjestelmä on pian etenemässä jo versioon 9.3. iOS 9.3:n ensimmäinen beta-versio julkaistiin kuukausi sitten, ja tällä viikolla beta on edennyt jo kolmanteen versioonsa. Ensin maanantaina julkaistiin rekisteröityneille sovelluskehittäjille tarkoitettu testiversio ja eilen julkiseen beta-testiin osallistuville tarkoitettu versio. Virallisen version on arveltu saapuvan kaikille käyttäjille maaliskuussa.

Night Shift lempeyttää iOS 9.3:ssa näytön värejä kellonajan mukaan

Night Shift iOS 9.3:ssa.

Kun iOS 9.3 aikanaan julkaistaan, se tuo Applen mobiililaitteille liudan uusia toimintoja. Niihin kuuluvat muun muassa suomenkielinen Siri, uusia 3D Touch -oikoreittejä, mahdollisuus suojata muistiinpanoja salasanalla tai sormenjäljellä, parannuksia Terveys- ja Aktiivisuus-sovelluksiin sekä erityinen Night Shift, joka vähentää näytön sinistä valoa ilta-aikaan

iOS 9.3 tuo uutta myös koulukäyttöön: monikäyttäjätilan iPadien koulukäyttöön sekä Classroom-sovelluksen

iOS 9.3 tuo uutta myös koulukäyttöön: monikäyttäjätilan iPadien koulukäyttöön sekä Classroom-sovelluksen

iOS 9.3:n viimeisin beta on tuonut myös muutamia pieniä korjauksia aiempiin testiversioihin nähden, ja uutuutena Applen News-sovelluksen asetukset ovat ilmestyneet asetusvalikkoon ainakin Ruotsissa käytössä olevissa laitteissa. Uutisartikkeleita tarjoava News-sovellus ei edelleenkään ole käytössä kuin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa, mutta asetusten ilmestyminen laitteeseen vihjaa siihen suuntaan, että News-sovellus voisi jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa saapua myös Pohjoismaihin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut