Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin isojen puhelimien kuningas tekemässä paluun Eurooppaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Galaxy S6 edge+ ja Galaxy Note 5

Galaxy S6 edge+ ja Galaxy Note5

Samsungin viimesyksyinen päätös jättää Galaxy Note 5 julkaisematta Euroopassa sai aikaan kohtuullisen paljon huomiota ja ihmetystä. Note-sarjan puhelimia voinee pitää isojen, phablet-tyyppisten puhelimien edelläkävijöinä, ja ne ovat onnistuneet saavuttamaan uskollista kannatusta myös Euroopassa. Samsung päätti kuitenkin jättää eurooppalaiset vaille Notea, ja puski sen sijaan täkäläisille markkinoille Galaxy S6 edge+:aa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että tänä vuonna on uusi Note jälleen saapumassa myös Eurooppaan.

Techradar-sivusto uutisoi brittiläisen teleoperaattorin työntekijän raportoineen Samsungin suunnitelmista kuluvalle vuodelle. Lähteen mukaan Note-sarjan ystävät älähtivät sen verran Samsungin viimesyksyistä päätöstä, että ensi syksynä Note 6 tultaneen näkemään Iso-Britanniassa, ja näin ollen todennäköisesti myös muualla Euroopassa. Samainen lähde kertoo myös, ettei mahdollista Galaxy S7 edge+:aa tulla täällä maailmankolkassa näkemään.

Viime syksynä Samsung esitteli Note 5:n samaan aikaan Galaxy S6 edge+:n kanssa, ja teknisesti laitteet olivat hyvin lähellä toisiaan. Merkittävimpinä eroina olivat edge+:n kaareutuva näyttö, kun Note 5:n näyttö oli suora, sekä S Pen -ohjauskynä, joka löytyi Note 5:stä, muttei edge+:sta. Tänä vuonna saattaa kuitenkin olla, ettei Samsung julkaise S7 edgestä erillistä plus-versiota, jolloin Note 6 jäisi yksin loppuvuoden lippulaivamalliksi. Joidenkin huhujen mukaan keväällä julkaistava S7 edge saattaisikin olla varustettu peräti 5,5-tuumaisella näytöllä, jolloin 5,7-tuumaisen plus-erikoisversion julkaisu ei olisi kovinkaan järkevää.

Tässä vaiheessa vuotta kaikkiin Galaxy Note 6 -huhuihin kannattaa toki suhtautua varauksella, sillä perinteisesti Note-sarjan laitteet on esitelty vasta loppukesästä tai alkusyksystä, eli suunnitelmat Samsungillakin ehtivät vielä muuttua suuntaan jos toiseenkin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik

  Eiköhän seuraava Samsung Galaxy Note 6 ole odottelemisen arvoinen ja jos tämä Galaxy Note 5 tulee vielä tänne suomen markkinoille myyntiin,niin hinta pitäisi olla samoissa hinnoissa,mitä nykyiset S6 varianttimallit ovat (vajaa 600 euroa)!.

  • Jani199107

   Veikkaisin sen hinnaksi 599 euroa jos tulee mutta harva enään Note 5:sta odottelee 2016 vuonna ku S7 tulee myyntiin pian…. Galaxy Note 6 tulee olemaan todella hyvä ja toivottavasti se nyt tulee myyntiin samantien tänne myös :)

 2. pyärämiäs

  Erelleen Note3 käytössä ja mitään varsinaista syytä vaihtaa mihinkään Note -malliin ei ole. Tarpeeksi nopea ja muutenkin täyttää laitteelle odottamani toiveet. Tuskin tulevat Notet mitään muuta ei tule tarjoamaan, kuin nopeutta ja softan fiilausta.

Tuoreimmat jutut