Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

iPhone 7:ssä vähemmän rumia antenniraitoja, ei törröttävää kameraa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

MacRumorsin luonnos iPhone 7:stä ilman takaosan poikki meneviä antenniraitoja.

MacRumorsin luonnos iPhone 7:stä ilman takaosan poikki meneviä antenniraitoja.

Monet pitivät iPhone 6- ja 6s-malleissa nähtyjä takaosan muovisia antenniraitoja ja takaosasta törröttävää kameralinssiä melkoisina poikkeuksina Applen yleensä varsin sulavasta ja jopa kauniista muotoilusta. Tulevissa iPhone 7 -malleissa niistä ollaankin pitkälti pääsemässä eroon, mikäli uusimpaan huhuun on uskominen.

MacRumors-sivusto kertoo luotettavan lähteensä juorunneen, että iPhone 7:ssä ei enää olisi takaosan poikki meneviä muovisia antenniraitoja, ja että kameran linssikin olisi siististi takakuoreen upotettuna, kuten se oli iPhone 6:a edeltävissä malleissa.

iPhone 6- ja 6s-mallien takaosaa ”koristavat” muoviraidat liittyvät laitteen käyttämiin antenneihin, jotka eivät metallisen kuoren läpi toimisi kunnolla. Esimerkiksi mobiilidatayhteyksillä varustetuissa iPad-malleissa takaosan yläreunasta löytyy leveä muovikaistale, joka mahdollistaa antennien toiminnan, mutta viimeisimmissä iPhone-malleissa Apple päätyi hoitamaan asian takaosaa värittävillä raidoilla. MacRumorsin mukaan iPhone 7:ssä muovikaistaleet löytyisivät edelleen laitteen sivuilta ja ylä- sekä alalaidasta, mutta takaosan yli meneviä raitoja ei enää nähtäisi.

Kameroiden osalta iPhone 7:n kerrotaan saavan entistä matalamman kameran, joka ei enää vaadi takaosasta koholla olevaa linssiä. Jo aiemmin on huhuttu, että iPhone 7 Plus voisi saada jonkinlaisen kaksoiskameraratkaisun, kun taas pienempi iPhone 7 tyytyisi tavanomaiseen yhteen takakameraan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SyäyS

  Että oikein rumia :D

  • SyäyS

   Eiku oho, luulin että vähemmän ramia :D

  • Janne Laakso

   Kauneus on toki katsojan silmässä :D RAM:ista ei ole vielä tietoa :D

 2. Kellopeli

  On kyllä aika mielettömiä uudistuksia jos pitävät paikkansa. Törkeästi törröttävä kamera ja karmeat antenniraidat ovat ainakin itselleni olleet suurimmat syyt miksi en ole Iphone kutosta koskaan ostanut. On kyllä mahtavaa innovointia, jos noista nyt päästään lopultakin eroon. Tuohon vielä päälle joku tyylikäs silikonilisäakkusysteemi, niin ihan huikeaa. Hyvä Apple!

Tuoreimmat jutut