Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vuotokuva: onko tässä Nokian tuleva puhelin?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Vuotokuvassa julkaisematon Nokian puhelin.

Vuotokuvassa julkaisematon Nokian puhelin.

Huhuja ja kaikenlaisia fanien tekemiä mallikuvia Nokian mahdollisesta tulevasta älypuhelimesta on liikkunut jo pitkään. Nyt tuore vuotokuva kuitenkin näyttää ”elävänä” tutulla Nokian logolla varustetun metallikuorisen älypuhelimen.

Ranskalainen, monista vuodoista tunnettu Nowhereelse.fr on julkaissut kuvan tummasta puhelimesta, joka mahdollisista ylä- ja alaosan antenniraidoista päätellen saattaisi olla metallikuorinen. Laitteen takakannessa näkyy Nokian logo. Muotoilu on yksinkertaista ja takaosan keskeltä löytyy kamera sekä yksinkertainen salamavalo. Yhdellä LED-valolla toteutettu salama vihjaa, ettei kyseessä ole varsinaisesti lippulaivaluokan puhelin, vaan mahdollisesti edullisempaan tai keskihintaluokkaan asettuva laite. Kuvassa näkyvän puhelimen muotoilu tuo mieleen Nokian julkaiseman N1-tabletin, mikä lisää vuodon uskottavuutta.

Nokia myi matkapuhelintoimintansa Microsoftille vuonna 2014, ja tuolloin tehdyn sopimuksen mukaan Nokia voisi halutessaan tämän vuoden lopulla tehdä paluun matkapuhelinmarkkinoille. Viime kesänä Nokialta myönnettiin, että yhteistyökumppani matkapuhelinvalmistukseen on ollut haussa.

Päivitetty klo 12.07: Ilmeisesti kyseessä ei ole älypuhelin, vaan Nokian brändillä myytävä peruspuhelin tai sellaisen prototyyppi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. sami

  Kyllä nuo kuoret taitaa olla kuitenkin muovia?

  • Janne Laakso

   Nuo ylä- ja alaosan poikkiviivat näyttävät ns. antenniraidoilta, joita käytetään metallikuorisissa puhelimissa, siitä arvio. Päivitänpä maininnan artikkeliin.

 2. Volvomies

  Toivottavasti olisi Nokian puhelin. Alkaa olla tarvetta uudelle.

 3. Kairaaja

  Jaa taas uus nokia vuoto😀 Tuskin tulee puhelinta tolta firmalta enää…

 4. AndroidWindows

  Vaikka Nokia julkaisisikin puhelimen, niin sellainen kotimaisuusaste lienisi parin prosentin luokkaa. Tuskin edes rantautuu länsimarkkinoille, jäänee vain Foxconnin Kiinan ihmeeksi.

  Eikä kyllä oikeastaan pitäisi sanoa puhelinta ”Nokian puhelimeksi”, vaan enneminkin Nokia-brändillä varustetuksi puhelimeksi.

 5. Juse

  Ei tuo taida ihan peruspuhelin olla. Sivulla on näyttölukon avaamisnappi nähtävästi äänenvoimakkuudensäätö napin alapuolella. Muutenkin noin äkkiseltään kun vertaa noita nappien kokoa koko laitteen kokoon niin kohtalaisen isokokoinenkinhan tuo taitaa koko laite olla. Tai sitte se on vähän järeämpi kosketus näytöllinen peruspuhelin

  • AndroidWindows

   Netistä löytyy kuva myös etupuolelta. Tavallinen peruspuhelin T9-näppäimistöllä.

 6. Vinder

  Eiih, Nokia! Ymmärrä nyt jo pysyä pois älypuhelinmarkkinoilta. Kun maine pilattiin Windows-flopilla, niin menestystä ja kuluttajien kiinnostusta on vaikeata saada takaisin.

  • Analystik

   Pikku vinkki riittävän sisäpiirissä, on tulossa markkinoille Nokialta, jahka 5g tulee käyttöön. Korean olympialaisissa 5g verkko käyttöön v. 2018.

 7. Henrik

  HTC-iPhone. 😕

Tuoreimmat jutut