Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Oculus Riftin ennakkomyynti alkaa tänään – hinta vielä pimennossa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Oculus Rift

Oculus Rift

Suuri nimi virtuaalitodellisuusteknologiassa, Oculus VR, aloittaa sen kovasti odotettujen Oculus Rift -lasien ennakkomyynnin tänään. Lisäksi Oculusta Kickstarter-joukkorahoituskampanjassa tukeneille on luvassa varsin iloinen yllätys.

Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasien ennakkomyynti alkaa tänään kello 18 Suomen aikaa. Ennakkotilattujen laitteiden toimitusten on määrä alkaa kuluvan vuosineljänneksen aikana. Kaikki lasien ennakkotilaajat saavat lasien ohessa Lucky’s Tale- ja EVE: Valkyrie -pelit. Lisäksi ennakkotilaajat pääsevät ensimmäisten joukossa ennakkotilaamaan myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa Touch-ohjainta. Oculus Riftin ennakkotilauksessa on tosin vielä yksi iso kysymys vastaamatta. Oculus ei nimittäin ole vielä kertonut lasiensa hintaa.

Ennakkotilausten lisäksi Oculus kertoi iloisia uutisia sen Kickstarter-joukkorahoituskampanjaan aikoinaan osallistuneille. Kaikki vähintään kehittäjäversiotilauksella yhtiötä tukeneet ovat jo saaneet lasien kehittäjäversion itselleen, mutta nyt yhtiö ilmoitti, että se toimittaa näille tukijoille myös maksuttomat Oculus Rift Kickstarter Edition -lasit, jotka vastaavat lasien lopullista myyntiversiota.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut