Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen uusi suojakotelo iPhonelle lähes tuplaa akkukeston

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone 6s Smart Battery CaseApple on vähin äänin julkaissut sopivasti joulumarkkinoille uuden lisävarusteen iPhone 6:lle ja 6s:lle. Kyseessä on silikonista valmistettu suojakotelo, joka sisältää myös akun. Lisäakun ansiosta suojakotelo tuo rutkasti lisää käyttöaikaa iPhonelle.

iPhone 6s Smart Battery Case

iPhone 6s Smart Battery Case on uuden lisävarusteen näppärä nimi, ja kotelo on saatavilla mustana ja valkoisena. Se sopii 4,7-tuumaisella näytöllä varustetuille iPhone 6:lle ja 6s:lle ja Applen mukaan lisäakun kanssa iPhone kestää jopa 25 tuntia käyttöä yhdellä latauksella. Internetin selausaikaa LTE-yhteydellä ilmoitetaan 18 tuntia, kun ilman lisäakkua iPhone 6s:lle ilmotetaan 10 tuntia.

iPhone 6s Smart Battery Case

Silikonista valmistettu suojakotelo on sisältä verhoiltu pehmeällä mikrokuituvuorella, joka estää puhelinta naarmuuntumasta. Kotelo on yhteensopiva esimerkiksi Applen oman Lightning Dock -telakan kanssa, eli puhelimen voi pitää kotelossa jatkuvasti ja ladata molemmat samalla kertaa. Lisäksi iPhone osaa kertoa lukitusruudulla ja ilmoituskeskuksessa lisäakun jäljellä olevan varauksen.

Hintaa iPhone 6s Smart Battery Casella on 119 euroa ja se on saatavilla ainakin jo Applen omasta verkkokaupasta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Lgg2

  Hyvä idea,mutta jäätävän ruma toteutus.

 2. Peura

  On kyllä käsittämättömän ruma. Taas hyvä osoitus kuinka pihalla Apple on muotoilussa nykyään. Jo kolmas jäätävä rumis laite Applelta. Ekat oli Applekello ja toinen oli IpadPron näppis. Ihan kauheeta.

 3. AndroidWindows

  Mitä ihmettä Applella oikein tapahtuu? Ei Steve Jobsin aikakautena voisi kuvitellakaan tällaisia tulevan markkinoille.

 4. Zaqqe

  Joopa joo. Lumia 1020:ssa oli aivan jäätävän kokoinen ja hirveän näköinen muhkura joka suorastaan esti puhelimen järkevän käytön. Onneksi Applelta saatiin tämä fantastisen innovatiivinen spektaakkeli…

 5. Järki käteen

  119 euroa… Kertoo brändin arvosta ja samalla ihmisten hölmöydestä melkoisen paljon. Kilpailijoiden (=ei siis edes tarvikevalmistajien) noin 12 000mAh varavirtalähteitä saa 30-45 eurolla ja pelkästään yhdellä kappaleella (120 eurolla saa 2-3) lataa uusimman iphonen reilut kuusi kertaa yhdellä latauksella.

  Näin ollen nettiä selaisi 18h sijaan ilman pistorasian käyttöä päälle 60 tuntia.

Tuoreimmat jutut