Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kaivattu Galaxy Note5 saapuu sittenkin Eurooppaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung logo kyltti

Samsung esitteli elokuussa kaksi kookasta huippupuhelinta. Näistä Suomeen ja muualle Eurooppaan saapui kaarevanäyttöinen Galaxy S6 edge+. Kynätoimintoihin panostavan Galaxy Note5:n Samsung päätti taas jättää tuomatta Eurooppaan. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että yhtiö on pyörtämässä päätöstään.

Alkusyksystä Samsung näki viisaimmaksi keskittyä Euroopan markkinoilla Galaxy S6 edge+:n markkinointiin. Ratkaisu oli periaatteessa ymmärrettävä, sillä S6 edge+ ja Note5 ovat teknisesti lähes identtiset laitteet. Suurimman eron tekevät ulkoiset tekijät, kuten Note-sarjan S Pen -kynä, josta monet käyttäjät ovat pitäneet.

Tämän vuoksi Samsungin päätös otettiin useimpien eurooppalaisten parissa huonosti vastaan. Samalla moni oli sitä mieltä, että laite tuodaan varmasti Eurooppaan jossain vaiheessa, ja jopa Samsung jätti ratkaisuunsa harkinnan varaa.

Nyt harkinta on nähtävästi tehty, sillä sekä Gadgette että Android Central kertovat saaneensa lähteiltään varsin varman tiedon Samsungin tulevista suunnitelmista. Lähteiden mukaan Galaxy Note5 tuodaan viimein Eurooppaan vuoden 2016 alussa.

Samsung ei kuitenkaan ole toistaiseksi julkistanut Note5-aikeita itse. Virallista julkaisuilmoitusta joudutaan siis vielä odottamaan, mahdollisesti ensi vuoden puolelle asti. Galaxy Note5 -jättipuhelinta palavasti kaipailevat voivat kuitenkin suhteellisella varmuudella huokaista helpotuksesta.

Samsung Galaxy Note 5 ja S Pen

Samsung Galaxy Note5 ja S Pen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. AndroidWindows

  Liian myöhään, parempi vain odottaa Note 6:sta.

  • Jani199107

   Samaa mieltä… 2016 vuonna en kaipaa 2015 vuoden puhelinta enään vaan odottaisin Note 6:sta jos haluaisin sellaisen mutta iPhone 7:an ostan paljon mielummin koska pidän enemmän iOS:ista ja se ei lagita, ainakaan yhtä herkästi :)

   • Henrik

    Jani199107. Ns.haitake sovelluksia on jo alkanut lisääntymään iOS käyttöjärjestelmään (iPhone,iPad),jotka aiheuttavat sammumista,akun virrankulutuksen lisääntymistä.Akku tuskin kestää 24h!!.

 2. Matti

  Tuleekohan s6 active milloin Suomeen?

Tuoreimmat jutut