Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google listasi vuoden parhaat pelit – mukana suomalaista väriä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google PlaySovelluskaupoilla on usein tapana nostaa vuoden lopussa esiin merkittäviä tapauksia niin pelien kuin sovellusten puolella. Nyt Google on kerännyt Play-kauppansa sivuille Parhaat Pelit 2015 -listauksen. Mukana on ulkomaisten suosikkipelien ohella myös kotimaisia tapauksia.

Google Playn valikoima vuoden parhaimpien Android-pelien joukko sisältää kaiken kaikkiaan 55 peliä. Kaikki valitut pelit on arvosteltu vähintään neljän tähden arvoisiksi ja useimmat ovat sisäisten ostojen mahdollisuuksilla maustettuja ilmaislatauksia.

Parhaat Pelit 2015 -listalta löytyy monia tunnettuja ja suosittuja pelejä, joiden läsnäolo ei varsinaisesti ole yllätys. Näitä ovat esimerkiksi strateginen korttipeli Hearthstone, Candy Crush Soda Saga ja odotetun Fallout 4:n rinnalla julkaistu Fallout Shelter. Suomen puolesta listalla liputtavat Angry Birds 2 ja Clash of Clans.

Mukana on kuitenkin myös uudempia tapauksia. Esimerkiksi episodipohjainen Minecraft: Story Mode ja indiehitiksi vauhdilla kehittyvä, seesteinen Prune mahtuivat listalle. Mikäli siis kaipaat suosituksia lähtökohtaisesti laadukkaista mobiilipeleistä, kannattaa Googlen Parhaat Pelit 2015 -listaus katsastaa läpi.

Muutamia poimintoja Googlen Parhaat Pelit 2015 -listalta

Muutamia poimintoja Googlen Parhaat Pelit 2015 -listalta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut