Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Erikoinen keraaminen OnePlus-uutuus myyntiin huomenna

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus X

OnePlus X

OnePlus esitteli lokakuussa uuden X-puhelimen, joka vie yrityksen laitetarjontaa entistä halvempaan hintaluokkaan. OnePlus X tuodaan markkinoille kahtena versiona. Perinteisempi lasitaustalla varustettu Onyx-malli saapui myyntiin jo marraskuun alussa, mutta erikoisempi Ceramic-versio on saatavilla vasta huomenna.

OnePlus X

OnePlus X takaa

Erikois-X on nimensä mukaisesti varustettu keraamisella takakuorella. Kukin laitekappale valmistetaan 25 päivää kestävän prosessin avulla, jossa takakuori kuumennetaan lähes 1500 Celcius-asteessa yli 28 tunnin ajan. Tämän jälkeen kuorta jäähdytetään kahden päivän ajan ja kiillotetaan huolellisesti kolmella eri tavalla.

OnePlus X:n muita ominaisuuksia ovat 1920 x 1080 pikselin näyttö, 2,3 gigahertsin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka ja 2525 milliampeeritunnin akku. Kuvia nappaillaan 13 ja 8 megapikselin kameroilla.

OnePlus X:n Ceramic-version myynti alkaa huomenna 24. marraskuuta. Puhelinta valmistetaan vain 10 000 kappaleen rajattu erä. Keraaminen OnePlus X maksaa 369 euroa, kun taas perinteisempi Onyx-malli maksaa vain 269 euroa. Molempien mallien ostoon vaaditaan toistaiseksi kutsu.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. AndroidWindows

    Ihan jees! *aito*

Tuoreimmat jutut