Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tim Cook kommentoi Microsoftin uutuuskonetta: johtaa ihmiset harhaan onnistumatta missään

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Surface Book

Microsoftin viime kuussa julkaistu Surface Book -kannettava on saanut monessa yhteydessä lämpimän vastaanoton, mutta Applen toimitusjohtaja Tim Cookia Microsoftin uutuuskone ei vakuuta. Irlannissa pidetyssä Trinity Collegen tilaisuudessa Cook otti kantaa Surface Bookiin toteamalla, että kone yrittää liian kovasti olla tabletin ja kannettavan hybridi, onnistumatta kummassakaan. Tuotteena Surface Book onkin omalla tavallaan harhaanjohtava.

Kyse ei suinkaan ole ensimmäisestä kerrasta, kun Applen suunnalta on tullut kritiikkiä Microsoftille, ja aiemmin Cook on todennut Surface-koneiden olevan muun muassa hämmentäviä ja täynnä kompromisseja. Microsoft ei luonnollisesti ole kritiikkiä sulattanut, vaan yhtiö on todennut Surface-koneiden yhdistävän tabletin ja kannettavan parhaat puolet. Julkistustilaisuudessaan Microsoft kommentoi Surface Bookia muun muassa seuraavasti:

“Mitä, jos voisimme ottaa kaikki Surface-tablettien parhaimmat ominaisuudet ja siirtää ne kannettavaan muotoon? — me teimme sen — teimme ultimaattisen kannettavan.”

”(Surface Book on) tehokkain 13 tuuman kannettava, joka on koskaan tehty, missään, millä tahansa planeetalla.”

”Kaksi kertaa nopeampi kuin Macbook Pro.”

Tim Cookilta kysyttäessä, 13 tuuman tuuman kannettavaa etsivien kannattaisi Surface Bookin sijaan kääntyä ennemmin iPad Pron puoleen, jonka jälkeen tarvetta perinteiselle PC:lle ei enää ole. Cook uskookin iPad-myyntien kääntyvän uudelleen nousuun, huolimatta viimeaikojen vaikeasta tilanteesta. Omalta osaltaan Cook paljastaa, että iPhone ja iPad Pro ovat nykyään ainoita laitteita, joita toimitusjohtaja pitää mukanaan työmatkoilla.

 

iPad Pro Smart Keyboard

Applen vaihtoehto Surface Prolle on iPad Pro -tabletti.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jalamari

  Tim Cook on ainakin osittain oikeassa. Työkaveri päivitti läppärinsä ja laittoi Surface Bookin joka maksoi jenkeissä 2300 taalaa veroineen. Nyt hän kiroilee jo vähän kaikesta, softa ongelmia, tablettina kehno kun akku loppuu kesken, kynä melkein OK, parempi ostaa läppäri erikseen ja harkita tarviiko tablettia, tai päinvastoin. Kuulee selvästi et asia nyppii entistä mikrosoftilaista joka odotti Surfacelta enemmän. On silti jokseenkin tyytyväinen laitteen nopeuteen, mutta sanoo samalla ettei halvempia malleja kannata ostaa kun niissä on integroitu näytönohjainpiiri.

 2. RH

  Eli tämän oletuksen mukaan, jos ostaa tämän iPad Pron, ei sitten tarvi myöskään Mac-tietokonettakaan.

  • Jalamari

   Eli läppäriä ei tarviis, pöytäkoneen kylläkin. En ole enää noin vuoteen kuljettanut läppäriä mukana. Kunnollisen kiipparin puute on johtanut siihen, että sanelen sähköpostit sun muut Sirille.

   • Maw83

    Ja suurin os menee mihin sattuu :D

 3. Kairaaja

  Tabletti ja pöytäkone, niillä pärjää..

 4. AndroidWindows

  No kai ny uskisten Messias kilpailijan laitetta haukkuu, ei kai se ny kilpailijaa kehuis. *aito*

  • AndroidWindows

   sää oot niin säälittävä apina. *aito*

  • AndroidWindows

   Vitun matkija-apina määkijä! *aito*

 5. Sepi

  Kuinka yllättävää

 6. Maw83

  Kuulostaa omenalta

 7. Android4ever

  Windows läppärit on 2× nopeampia, mutta appllen koneet on 2× kalliimpia. Eli kannattaa ostaa windowz läppäri saa 2× enemmän tehoa ja suorituskykyä

Tuoreimmat jutut