Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple julkaisi Apple Musicin Androidille – ei kuitenkaan vielä Suomessa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple Music

Applen kesällä julkaistu Apple Music -musiikkipalvelu on sikäli erikoinen Applen tuote, että yhtiö ilmoitti julkaisevansa palvelusta sovelluksen myös Android-laitteille. Ensimmäinen askel Android-laitteiden valloittamiseksi on otettu, kun Apple Musicin Android-sovelluksesta julkaistiin tänään beta-versio Yhdysvalloissa. Suomessa Android-käyttäjät jäivät kuitenkin vielä nuolemaan näppejään.

Apple kertoi lokakuussa sen musiikkipalvelulla olevan 6,5 miljoonaa maksavaa käyttäjää. Samaan aikaan kilpailija Spotifylla maksavia käyttäjiä oli 20 miljoonaa, ja selvää on, että Apple haluaa kasvattaa potentiaalista asiakaskuntaansa myös Android-puhelimien käyttäjiin. Apple Musicista onkin nyt julkaistu beta-versio myös Android-laitteille. Asiasta kertoneen AppleInsiderin mukaan sovellus on versionumeroltaan 0.9.0, ja se on ominaisuuksiltaan vielä hieman rajoittunut. Esimerkiksi musiikkivideoita ei sovelluksella voi vielä katsella, eikä palveluun kirjautuminen ole kovin sujuvaa. Mahdollista onkin, että Apple laajentaa Android-sovelluksensa jakelun myös Suomeen vasta siinä vaiheessa, kun sovellus etenee beta-vaiheesta viralliseen versioon. Nähtäväksi jää, minkälaisella aikataululla tämä tapahtuu.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. AndroidWindows

  Huoh, taas joku kämäsen Applen kämänen palvelu. *aito*

  • AndroidWindows

   Jes. taas parasta tarjolla olevaa palvelua…kämänen *aito*

 2. Kannattaa korjata tuo uutinen aika pian, Apple Music on jo beta-versiossa saatavilla myös Suomessa.
  Apple mahdollistaa Apple Musicin kokeilun Android-käyttäjille niissä maissa jossa Apple Music toimii iOS:llakin.
  Tässä linkki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.android.music

Tuoreimmat jutut