Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

18 tuumaa, 2,65 kiloa – tällainen on Samsungin uutuus-tabletti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy View

Samsung Galaxy View

Samsung on tänään julkistanut pitkään huhutun, yli 18-tuumaisella näytöllä varustetun tablettinsa. Uutuus kantaa nimeä Galaxy View, eikä kyseessä tosiaan ole reppureissaajan unelmalaite, sillä sen verran massiivisesta laitteesta on kyse.

Galaxy View on vahvasti videoiden katseluun, musiikin kuunteluun ja pelien pelaamiseen tarkoitettu laite. 18,4-tuumaisella Full HD -näytöllä varustettu laite painaa peräti 2,65 kilogrammaa, ja sen muotoilua hallitsee takaosan jalka, jonka avulla laitteen saa joko pystyyn tai selälleen hieman viistoon. Takaosasta löytyy myös ison laitteen liikuttelua helpottava kantokahva. Ison näytön pikselitiheys häviää selvästi monille markkinoilta löytyville tableteille, mutta Galaxy View onkin ennemmin helposti liikuteltava Android-älytelevisio kuin tavanomainen taulutietokone.

Samsung Galaxy View

Samsung Galaxy View

Galaxy View sisältää 1,6 gigahertsin kellotaajuudella toimivan kahdeksanydinsuorittimen, kaksi gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja muistikorttipaikan. Akku on kapasiteetiltaan 5700 milliampeerituntia ja akkukestoa videota katsellessa luvataan kahdeksan tuntia.

Galaxy View’n hinta- tai saatavuustietoja valmistaja ei vielä paljastanut.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. AndroidWindows

  Täysin selvä Simsung floppi! Tuon roskafirman tekemiset ei kiinnosta sitten pätkän vertaa.

  • Minä

   Älä lue uutista jos ei kiinnosta, Mikkis-trolli.

 2. Henrik

  http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_view-reviews-7704.php -Suuri 18.4 tuuman näyttö ja vain (1800x1920pixel),(120ppi)!!. =/

  • Henrik

   Siis 1080 x 1920.

  • HaistakaaSukka

   Tolla resoluutiolla ei ole mitään väliä ja se on tämän laitteen ongelmsta vähäisin. Resoluutio on silti yhtä suuri, kuin useimpien meidän telkkarit ja PPI tietysti älyttömästi suurempi…no katseluetäisyys on tietysti pieönempi, mutta 99% yli 22 vuotiaista näkee eroja vain specsheeteissä.

   Noi Keisarin uudet mobiiliresoluutiot vain ovat karanneet kauas yli hattujen. Halutaan änkeä karmeita pikselimääriä laitteisiin, jotka eivät jaksa niitä pyörittää. Siis menut rullaavat tietysti sulavasti, mutta itse ottaisin mieluummin hienomman näkösiä pelejä, kuin näkymättömiä pikseleitä. (Kts. iPad 3 vs iPad 2).

   Jos tossa olis Stylus, maksaisin tosta enemmän, kuin iPad Pro:sta. Nyt en tee sillä mitään.

 3. AndroidWindows

  Aivan niin, vitun matkija-apina!

  • AndroidWindows

   Siis täys floppi

 4. AndroidWindows

  Mut niin, ihan turha laite taas konkka-Samsungilta. Joka viikko melkeen uus julkasu, epätoivosta.

 5. Vinder

  Tässä hyvä ehdokas vuoden 2015 turhakkeeksi.

 6. 3g?

  Mitä tuo lte only meinaa eikö tässä vehkeessä ole perus 3g verkkoja lainkaan?
  Vai onko tuossa vain kyseessä harvinaisen typerä tapa ilmaista se ettei tuossa värkissä ole puhelu ominaisuutta edes hf kanssa.

  ei sillä että tullaisella muita kuin skype puheluita ikinä edes soitettaisiin, vaikka siinä olisi normaalit puhelumahdollisuudetkin.
  Ihmettelen vain että miksei sitä sitten voitu vaikka ilmoittaa muodossa hdpa+ and 4g (data only) sitten asia olisi tullut paljon selkeämmin esille.

Tuoreimmat jutut