Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Viime hetket osallistua: arvomme Asus-tabletin tänään **PÄÄTTYNYT**

Asus ZenPad S 8.0

Asus ZenPad S 8.0

Asus toi syyskuussa kauppoihin Suomessakin uuden, elokuussa esitellyn syksyn tablettimallistonsa. Joukon lippulaivamalli on ZenPad S 8.0.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa uusi Asus-tabletti – ja aikaa ei ole paljoa, sillä arvonta on auki tänään kello 16.30 asti.

KILPAILUAIKA ON PÄÄTTYNYT

”Asuksen uutuustabletti hoitaa useimmat tehtävät täysin ongelmitta. Lisäksi laite on laadukkaasti valmistettu, mukava pidellä käsissä ja näppärän kokoinen missä tahansa laukussa kuljeteltavaksi”, totesi laitteen testannut Niko Haikala arvostelussamme.

Arvomme Mobiili.fin lukijakilpailussa yhden Asukselta palkinnoksi saadun 349 euron arvoisen ZenPad S 8.0 -tabletin jollekulle onnekkaalle lukijallemme. Arvonta suoritetaan 14. lokakuuta kello 16.30.

Siirry arvontasivulle

ZenPad S 8.0:n kahdeksantuumaisen näytön tarkkuus on 2048×1536 pikseliä ja laitteen sisuksissa sykkii Intelin Atom Z3580 -suoritin. Lisäksi ZenPad-lippulaivasta löytyy muun muassa kahdeksan ja viiden megapikselin kamerat, stereokaiuttimet, neljä gigatavua RAM-muistia, 802.11ac-luokan Wi-Fi-yhteys. ZenPad S 8.0 kulkee kehityksen kärkijoukoissa myös siitä löytyvän USB Type-C -liittimen osalta. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Androidista Lollipop-versio, Asus ZenUI -käyttöliittymällä.

Paksuutta ZenPad S 8.0:lla on vain 6,6 millimetriä.

Lisätietoa Asuksen uudesta lippulaivatabletista löytyy Asuksen omilta sivuilta.

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut