Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ZTE Axon saa Max-version – tehokas 6-tuumainen alumiinipuhelin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

ZTE Axon Max

ZTE Axon Max

ZTE on ilmoittanut työstävänsä Axon Max -puhelinta. Luvassa on kookkaampi seuraaja edulliselle ZTE Axon -huippupuhelimelle.

ZTE Axon ja Axon mini

ZTE Axon ja Axon mini

ZTE julkisti eilen kompaktimman Axon mini -puhelimen. Tutulla metallirakenteella varustetussa älypuhelimessa on muun muassa 5,2-tuumainen näyttö, Snapdragon 616 -järjestelmäpiiri ja kolmen gigatavun RAM-muisti. ZTE Axon mini julkaistaan Euroopassa tulevina kuukausina.

Mini-version ohella ZTE paljasti kookkaamman Axon Maxin. Jättipuhelimesta kerrottiin kuitenkin vain, että luvassa on suurempi akku ja näyttö.

Gadget Freakin lähteet ovat tästä huolimatta paljastaneet Axon Maxin oletetut tekniset tiedot. Niiden mukaan luvassa on kuuden tuuman näyttö 2560 x 1440 pikselillä, 64-bittinen Qualcomm Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri Adreno 430 -grafiikkasuorittimella, neljä gigatavua RAM-muistia ja 13 megapikselin takakamera.

Lisäksi mukana ovat muista Axon-puhelimesta tutut tunnistautumismahdollisuudet, jotka hyödyntävät niin sormenjälkiä, silmäntunnistusta kuin ääntäkin. Kaiken kaikkiaan luvassa on siis teknisesti vakuuttava laite.

ZTE Axon Maxin julkaisuaika ei tällä hetkellä ole selvillä. Lisätietoja saadaan kuitenkin varmasti lähikuukausina.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Jani199107

    Ei ole huono tuo Max versio kun SD810 ja 4Gb Ram muisti

  2. AndroidWindows

    Kuka näitä myy Suomessa???

Tuoreimmat jutut