Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung-vuoto: tulevan metalli-Galaxyn tehot selvisivät

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung logo kylttiSamsungin metallinen A-laitesarja on saamassa jälleen uuden jäsenen. Viimeisimpien tietojen perusteella luvassa on 5,5-tuumainen keskisarjalainen nimeltään Galaxy A9.

@OnLeaks, eli virallisemmin Steve Hemmerstoffer, on julkaissut Twitterissä AnTuTu-sovelluksen ruutukaappauksen. Kuvasta paljastuu useita oletettavan Galaxy A9:n teknisiä tietoja, kuten suoritin ja muistin määrä.

5,5-tuumaisella 1920 x 1080 pikselin näytöllä varustettu Galaxy A9 vaikuttaa asettuvan ylempään keskiluokkaan. Full HD -näytöntarkkuuden lisäksi laitteesta löytyy vuodon perusteella Snapdragon 620 -järjestelmäpiiri, kolmen gigatavun RAM-muisti ja 32 gigatavun tallennustila. Käyttöjärjestelmäksi kerrotaan Android 5.1.1.

Kameroiden kohdalla vuotokuvassa on ainoastaan kysymysmerkkejä, eli niiden laatu jää toistaiseksi pimentoon. Samoin puhelimen julkaisuaikataulu ja hintapolitiikka ovat epäselviä. Laitteiston perusteella Galaxy A9:n vaikuttaa kuitenkin aiemmin tänä vuonna julkaistua Galaxy A8:aa hieman tehokkaammalta. Näin ollen hinnankin voidaan olettaa hieman A8:aa korkeampi.

Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. AndroidWindows

    Taas yksi lisänaula Samsungin arkkuun! Hyvä juttu!

Tuoreimmat jutut