Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus julkistaa edullisemman älypuhelimen ennen joulua

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus_logo

OnePlus taistelee tällä hetkellä OnePlus 2 -älypuhelinten toimitusten kanssa, mutta yhtiö esittelee pian uuden, edullisemman älypuhelimen. Jo aiemmin tänä vuonna yhtiön perustaja Carl Pei paljasti, että uusi laite nähdään ennen joulua. Nyt OnePlussan Intian osaston johdossa työskentelevä Vikas Agarwal on paljastanut tarkempia tietoja tulevaan laitteeseen liittyen. Asiasta uutisoi EconomicTimes.

Agarwalin mukaan puhelin tulee eroamaan yhtiön lippulaivaälypuhelimesta. Tuleva älypuhelin on enemmän muotituote kuin OnePlus 2. Uuden laitteen avulla OnePlus pyrkii laajentamaan ostajakuntaansa.

”Tulemme julkaisemaan uuden puhelimen ympäri maailmaa, mutta suurin fokuksemme on Intian markkinoilla”, sanoo Agarwal. Intia on äärimmäisen tärkeä markkina-alue OnePlussalle. Viime vuonna Intian osuus OnePlussan myynnistä oli seitsemän prosenttia ja tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä jopa 40 prosenttia. OnePlus aikoo avata Intiaan oman verkkokaupan, jonka kautta se myy puhelimia ilman kutsujärjestelmää.

Aiemmin on vuotanut tietoja mahdollisesta OnePlus Mini -älypuhelimesta. Siinä olisi Full HD -näyttö, MediaTekin MT6795T -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua tallennustilaa, 13 megapikselin takakamera ja Android 5.1.1 Lollipop -käyttöjärjestelmä.

Vielä julkaisematon OnePlussan puhelin vuotaneissa mallikuvissa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi