Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Osallistu Asus-arvontaamme – voita 349 euron ZenPad S 8.0

Asus ZenPad S 8.0

Asus ZenPad S 8.0

Asus tuo nyt syyskuussa kauppoihin Suomessakin uuden, elokuussa esitellyn syksyn tablettimallistonsa. Joukon lippulaivamalli on ZenPad S 8.0.

Nyt Mobiili.fin lukijakilpailussa arvomme yhden Asukselta palkinnoksi saadun 349 euron arvoisen ZenPad S 8.0 -tabletin jollekulle onnekkaalle lukijallemme. Arvonta suoritetaan 14. lokakuuta.

Siirry arvontasivulle

ZenPad S 8.0:n kahdeksantuumaisen näytön tarkkuus on 2048×1536 pikseliä ja laitteen sisuksissa sykkii Intelin Atom Z3580 -suoritin. Lisäksi ZenPad-lippulaivasta löytyy muun muassa kahdeksan ja viiden megapikselin kamerat, stereokaiuttimet, neljä gigatavua RAM-muistia, 802.11ac-luokan Wi-Fi-yhteys. ZenPad S 8.0 kulkee kehityksen kärkijoukoissa myös siitä löytyvän USB Type-C -liittimen osalta. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Androidista Lollipop-versio, Asus ZenUI -käyttöliittymällä.

Paksuutta ZenPad S 8.0:lla on vain 6,6 millimetriä.

Lisätietoa Asuksen uudesta lippulaivatabletista löytyy Asuksen omilta sivuilta.

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Overlord

  Mistä voin tietää, ettei sähköpostiosoitteita jaeta eteenpäin kolmansille osapuolille ja siten saaden spämmiä niskaan? Osallistuin kerran tällä sivustolla arvontaan ja sain niskaani parin päivän ajan roskapostia. Ja se kerta riitti minulle.

  • Markus Lehtiniitty

   Et voi tietää sitä mistään – jollet usko meitä. Vakuutamme ettemme jaa eteenpäin emmekä ole jakaneet aiemminkaan.

   Olet aikanaan osallistunut mahdollisesti arvontaan, jossa arvoimme uutiskirjeen tilaajiemme kesken palkinnon. Jos siihen halusi osallistua, piti tilata uutiskirje ja se selkeästi kyllä kerrottiin. Jos uutiskirjeemme on mielestäsi roskapostia, niin no, hyvä ettet ainakaan arvonnasta palkintoa saanut…

 2. Ejurr

  Missä on luettavissa kokonaisuudessaan arvonnan säännöt ja rekisteriseloste?

  • Markus Lehtiniitty

   Okei, halu keskittyä oikeasti hyödylliseen ja edes jollain tavalla tuottavaan toimintaan voitti aiemmin byrokratian suuren koneiston tyydyttämisen… mutta kiitos huomautuksesi, korjasin asian. Myös rekisteriseloste löytyy nyt kilpailusivun yhteydestä.

 3. juujika

  Arvonnat on ihan kivoja, voitin kerran matkan Lontooseen^^
  Se tosin oli eka ja vipa voitto, mut parempi yksikin kerta…

  • juujika

   Toisaalta, en ikinä osallistu arvontoihin ellei palkintona ole jotain mitä tarvin, joten siksi varmaan en ole muulloin voittanutkaan. Tuohon matka arvontaan en itse ollut arpaa ostanut.
   Tabletin sen sijaan tarvisin, tosin maltan odotella vielä pidempään, jos tällä kertaa ei kohdille osu^^

Tuoreimmat jutut