Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android-pelihetket voi pian jakaa suorana YouTubeen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

YouTube GamingYouTube haastaa parhaillaan kovasti markkinoita johtavaa Twitch-palvelua. Uutta valttia Googlen videopalvelu hakee Android-pelaajien livelähetysmahdollisuuksista.

YouTuben rinnalle avattiin elokuun lopulla uusi, pelisuoratoistoon keskittyvä verkkopalvelu. YouTube Gaming tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää ja seurata videopelihetkiä suorana. Näin palvelu kilpailee suoraan pelaajien suosiman Twitch-palvelun kanssa.

Nyt YouTube on ilmoittanut, että käyttäjät voivat jatkossa lähettää suoraa pelikuvaa myös Android-laitteilta. Mobiilipelaaminen on hyvin suosittua, minkä vuoksi YouTube hakee lisää suosiota tuomalla tälle pelikansalle helpomman tavan livelähetyksiin.

Samalla YouTube Gaming -sovellus julkaistaan Japanissa. Vergen mukaan kyseessä on ensimmäinen Aasian maa, joka saa tuoreen pelivideosovelluksen. Aiemmin YouTube Gaming on mobiilimuodossa ollut saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.

Uuden Android-livelähetysmahdollisuuden julkaisulle ei ole toistaiseksi annettu tarkkaa ajankohtaa. Julkaisun kerrotaan tapahtuvan pian.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Mjaa

    Saatavilla Suomessa tai ei, itse olen katsellut sieltä kännykästä vaikka mitä jo kuinka kauan.

  2. LaDeX

    Ja millähän tehoilla tuo tehdään kun vieläkään ei ole saatu sellaista laitetta ulos joka jaksaisi Angry Birdsiä isompia pelejä pyörittää?

Tuoreimmat jutut