Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nämä ovat Applen uusien laitteiden viralliset lisävarusteet

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone 6s:n eri värivaihtoehdot

iPhone 6s:n eri värivaihtoehdot

Apple piti eilen suuren julkistustilaisuuden, jossa nähtiin useita eri laitteita. Uusien iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -älypuhelimien lisäksi esiteltiin Apple TV, iPad Pro ja iPad mini 4. Applen verkkosivuille on ilmestynyt myös uutuuslaitteiden uudet lisävarusteet, jotka ovat koottuna alla.

Uudet silikoni- ja nahkasuojakuoret

Viime vuoden tavoin Apple tuo puhelimilleen tarjolle sekä silikoniset että nahkaiset suojakuoret. Uudet iPhonet eroavat fyysisiltä mitoiltaan edeltäjistään, joten vanhat suojakuoret eivät sovi uusiin puhelimiin. Silikoniset suojakuoret tulevat tarjolle 11 eri värissä, kun taas nahkaiset tulevat viidessä eri värissä.

Suojakuorien hinnat:

  • iPhone 6s, nahkainen: 55 euroa
  • iPhone 6s Plus, nahkainen: 59 euroa
  • iPhone 6s, silikoninen: 39 euroa
  • iPhone 6s Plus, silikoninen: 45 euroa
Applen suojakuorivaihtoehtoja

Applen suojakuorivaihtoehtoja

iPhone Lightning Dock -telakka

Telakka on täysin sama kuin viime vuonna, mutta se on saanut uuden värivaihtoehdon. Telakka kaikessa yksinkertaisuudessaan pitää iPhonen pystyasennossa ja lataa puhelimen. Värivaihtoehdot telakalle ovat kulta, hopea, harmaa ja ruusukulta. Hintaa tällä iPhone Lightning Dock -telakalla on 59 euroa.

Applen iPhone Lightning Dock -telakka sai uuden värin

Applen iPhone Lightning Dock -telakka sai uuden värin

Apple Pencil

iPad Pron ohella Apple esitteli kaksi, suhteellisen hintavaa lisävarustetta. Apple Pencil on kosketusnäyttökynä, jolla voi esimerkiksi piirtää tai kirjoittaa iPad Prolla. Kynässä on sisainen akku, jonka voi ladata pistämällä sen iPad Pron – tai luultavasti myös jonkun muun Applen laitteen – Lightning -porttiin. 15 sekunnin latauksella voi saada jopa 30 minuuttia käyttöaikaa. Apple Pencil maksaa 99 dollaria.

Apple Pencil toimii yhdessä iPad Pron kanssa

Apple Pencil toimii yhdessä iPad Pron kanssa

Smart Keyboard

Smart Keyboard on iPad Prolle tehty näppäimistö, joka toimii samalla suojakuorena tai seisontatukena. Näppäimistö kiinnittyy iPad Prohon magneettisen liittimen avulla. Sen läpi kulkee sekä virtaa että dataa, joten erillistä akkua näppäimistössä ei ole. Tällä lisävarusteella on hintaa 169 dollaria.

Applen Smart Keyboard iPad Prolle

Applen Smart Keyboard iPad Prolle

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut