Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple Watchille joukko uusia rannekkeita – yhteistyö Hermès-muotitalon kanssa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple on julkistanut Watch-kellolleen uusia rannekkeita. Watchin myyntiintulosta täällä Suomessa Apple ei kuitenkaan vieläkään tänään tilaisuudessaan kertonut, vaikka myynti on jo laajentunut melko pitkään listään muita maita.

Apple aloittaa yhteistyön ranskalaisen Hermèsin kanssa. Tarjolle tulee aluksi kolme nahkaista ruskeanväristä ranneketta, joista yksi on alla näkyvä kaksi kertaa ranteen ympäri kiertyvä versio.

Apple Watch Hermes

Aiemmin Sport-rannekkeita on ollut tarjolla viisi erilaista värivaihtoehtoa. Nyt uusia värivaihtoehtoja tulee joukko lisää, mutta samalla osa vanhoista poistuu myynnistä. Eri tyylit Watch-mallistossa vaihtuvat nyt ja todennäköisesti myös jatkossa tulevat vaihtumaan eri vuodenaikojen mallistoina, kuten muotimaailmassa yleensäkin.

Sport-mallisto Apple Watchista saa myös uudet kullan- ja ruusunkullanväriset versiot itse kellosta samaan hintaan aiempien versioiden kanssa. Materiaalina kellossa säilyy kuitenkin yhä alumiini.

Apple Watch

Alla näkyy uusia rannekkeiden värejä. Apple Watchista teräksisellä kuorella tulee saataville myös PRODUCT(RED) -erikoisversio punaisella rannekkeella, jonka myyntituotoista osa lahjoitetaan AIDSin vastaiseen työhön.

Screen Shot 2015-09-09 at 20.17.02

Screen Shot 2015-09-09 at 20.17.06

Teräksisen Apple Watch -malliston osalta uutta on klassisen nahkarannekkeen tulo myös ruskeanvärisenä sekä pinnalta mustana ja sisäpuolelta ruskeana versiona. Uusi malli on myös teräksinen Watch mustana versiona yhdistettynä mustaan Sport-rannekkeeseen.

Screen Shot 2015-09-09 at 20.16.24

Lisäksi Apple Watch saa watchOS 2 -ohjelmistopäivityksen. Sen julkaisu tapahtuu 16. syyskuuta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut