Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Oppo R7 Lite julki – halvempi versio hoikasta R7:stä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Oppo R7 Lite

Oppo R7 Lite

Oppo paljasti tällä viikolla vähin äänin uuden jäsenen R7-laitevalikoimaansa. Oppo R7 ja Oppo R7 Plus ovat nyt saaneet kaverikseen R7 Liten, joka on vaatimattomampi versio keväällä esitellystä R7:stä.

Ulkomuodoltaan R7 Lite on kuin ilmetty R7. Ennallaan ovat esimerkiksi 6,3 millimetriä paksu metallirunko ja viiden tuuman näyttö. Samoin 13 ja 8 megapikselin kamerat, Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri ja 2320 milliampeeritunnin akku ovat edelleen läsnä.

Leikkauksia on kuitenkin tehty useilla alueilla. R7 Lite laskee RAM-muistin määrän kolmesta gigatavusta kahteen. Samalla näytöntarkkuus on pudonnut Full HD:sta pelkkään HD-tasoon. Pikseleitä R7 Liten näytöltä löytyy siis 1280 x 720 kappaletta.

Tällä hetkellä Oppo R7 Liten saatavuus on hyvin rajattua. Yhtiö ei ole paljastanut, tuleeko laite myyntiin OppoStyle-kaupan kautta myös Euroopassa ja Amerikassa. R7 Liten lisäksi Oppo aloitti vastikään kookaan R7 Plus -älypuhelimen ennakkotilaukset.

Oppo R7 Lite

Oppo R7 Lite

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Janne

    Näin näitä ns lite malleja kuuluiskin tehdä!

Tuoreimmat jutut