Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Julkaiseeko HTC vuoden lopulla iPhone-kaksoisolennon?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Oletettu HTC Aero eli A9 vuotokuvassa

Oletettu HTC Aero eli A9 vuotokuvassa

HTC:n loppuvuoden puhelinuutuudet ovat puhuttaneet useaan otteeseen, mutta silti mahdollisista julkaisuista on liikkeellä hyvin vähän vahvistettuja faktoja. Nyt pakkaa sekoittavat uudet kuvat, joissa tuleva HTC-puhelin on oletettavasti nähtävissä.

Artikkelin alkuun liitetyn kuvan väitetään esittävän HTC:n Aero-nimellä kulkevaa uutuuspuhelinta. Designvalinnat ovat erikoisia, sillä puhelin on kiistatta kovasti vierellä esiintyvän iPhonen näköinen. Toisaalta toinen vastaava kuva oli vastikään paljastettu väärennökseksi, mikä vie hieman uskottavuutta myös uudelta kuvamateriaalilta.

HTC Aero on piipahdellut otsikoissa kesäkuusta lähtien, jolloin tunnetut sarjavuotajat @evleaks ja @upleaks vihjasivat kyseessä olevan uusi ja mahtava HTC-puhelin. Sen julkaisun odotetaan tapahtuvan vielä tänä vuonna. GSMArenan saamien tietojen mukaan Aeron todellinen nimi saattaisi kuitenkin olla HTC A9.

Lisäksi pakkaa sekoittaa HTC O2, josta kiinalaiset lähteet kertoivat viime viikolla. Myös tähän laitteeseen on huhuttu huippuluokan ominaisuuksia ja viimeisintä tekniikkaa.

Tällä hetkellä HTC-puhelinten lähitulevaisuus onkin hieman epäselvä. Lienee turvallista olettaa, että yhtiö paljastaa jonkinlaisen uuden huippupuhelimen ennen vuoden loppua. Nähtäväksi kuitenkin jää, millainen puhelin tarkalleen on kyseessä, miten se nimetään ja saapuuko markkinoille useampia malleja samanaikaisesti.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Joni

  Harvinaisen ruma puhelin HTC:eeltä, sillä olen tottunut yrityksen hienoihin älypuhelimiin. Mielestäni iPhone ei ole erityisen hieno, joten miksi matkia sitä? Omaperäisyys on aina hyvä.

  • Wasd

   Samaa mieltä. Rumaa ei kannata matkia.

 2. s730

  Tolla kualla ei ole mitään tekemistä HTCn kanssa Htc: takakuori on kaareva ,mikä on tosi kestävä enkä usko että he rupeavat matkimaan tosissaan jotin rimpuloita mitä kaikilla muia merkeilä on.

Tuoreimmat jutut