Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältäkö näyttää Googlen ja LG:n yhteinen Nexus-puhelin?

Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!

LG:n logoGooglelta odotellaan Android M -käyttöjärjestelmän rinnalla kahta uutta Nexus-puhelinta. Näistä pienemmän 5,2-tuumaisen laitteen pitäisi olla LG:n valmistama. Tämän Nexus 5 (2015) -nimellä kulkevan puhelimen muotoilusta on nyt saatu viitteitä uuden vuotovideon muodossa.

Video esittelee puhelinta tehdaskaavioiden perusteella luodun tietokonemallinnuksen avulla. Huomionarvoisia seikkoja ovat esimerkiksi stereokaiuttimet edessä, ulkoneva takakamera, sen alta löytyvä sormenjälkitunnistin ja uusi USB Type C -liitäntä.

Täysin osuva videolla nähty mallinnus tuskin on, mutta tiettyjen elementtien sijaintien voidaan olettaa pysyvän tällaisina. Samoja ominaisuuksia tarjoaa myös Huawein valmistama 5,7-tuumainen Nexus, josta on nähty vastaava vuotovideo.

Ulkoisten avujen lisäksi LG-Nexukseen odotetaan Full HD -näytöntarkkuutta, 13 megapikselin kameraa ja 3180 milliampeeritunnin akkua. Nämä tiedot voivat kuitenkin vielä muuttua.

Molempien Nexus-puhelinten julkistuksen odotetaan tapahtuvan syksyllä. Samalla Google julkaisee todennäköisesti uuden Android M -käyttöjärjestelmänsä.

Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Master

  Monenlaisia huhuja on liikkeellä. Toisien sivujen mukaan tähän odotetaan 16 tai jopa 20,7 megapikselin kameraa. 16 megapikselinen riittäisi hyvin jos se tehdään hyvin ja olisi vaikka vastaava mikä lg g4 on.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Alkuperäisen nexu 5:n kamerakin piti olla jotain ennennäkemätöntä ja puhelimen LG G2. No kamera olikin ennennäkemättömän huono, akku huono, puhelimeen tuli päivitysten myötä bugeja, mm. bluetooth ja wlan…
   Jos nyt ei pilvilinnoissa eletä, niin LG ei tule huhuissa välähdelleeseen hintaan tekemään LG G4 tason puhelinta tulevasta nexusta. Eiköhän se tule olemaan taas kehittäjä- ja referenssipuhelin, eikä niinkään kuluttajapuhelin.

Tuoreimmat jutut