Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi pikku-iPhone tulossa sittenkin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen logoUusien iPhonien julkistukseen on enää noin kuukausi ja vuotoja tulee tiheään tahtiin. Tänään olemme kertoneet jo tarkemmin uudesta Force Touchista ja sen ominaisuuksista sekä kertoneet uuden iPhonen rakenteesta. Näyttäisi siltä, että Apple esittelisi sittenkin uuden pikku-iPhonen tänä vuonna. Pikku-iPhonesta kertoi tuttu vuotaja @evleaks Twitterissä.

”Kuulostaisi siltä, että iPhone 6s, 6s Plus ja 6c saapuisivat samanaikaisesti”, twiittaa Evan Blass. Uutta pikku-iPhonea on odotettu jo hyvä tovi ja on hyvin paljon mahdollista, että se vihdoin nähdään.

iPhone 6c:ssä olisi neljän tuuman näyttö, jonka tarkkuus lienee sama kuin aiemmissa neljän tuuma iPhoneissa. Tarkkuus voisi siis olla 1136×640 pikseliä. iPhone 5c:hen verrattuna tulevan iPhonen akku olisi kasvanut 1 500 milliampeeritunnista 1 715 milliampeerituntiin.

Tarkempia teknisiä ominaisuuksia iPhone 6c:stä ei ole vielä vuotanut verkkoon, mutta laitteen materiaalina käytettäsiin metallia. Kyseessä on tuskin ainakaan radikaalisti muita iPhoneja halvempi laite, mutta pienempien puhelimien ystäville tulisi varmasti kelpo vaihtoehto.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jaakenpöökeli

  Mistähän tuo tyyppi kalastelee nuo tiedot

 2. Vili

  Ei näitä huhuja vielä montaa olekkaan ollut :) toisena viikkona tulossa ja toisena ei.

  Hieno homma jos tulee samana päivänä, voi hyvinkin olla että tulee valittua uusi pikku iPhone, tosin riippuu ihan mitä se sisältää vs sitten iPhone 6s. Jos siinä on iPhone 6 rauta pienessä koossa niin kauppaan jää koska haluan 6s:n kameran.

  • Jake123

   Onko sulla muuta ’tietoa’ tulevasta kamerasta kuin huhuttu 12 megapixeliä…?

   • Vili

    Ei ole, katsotaan nyt käyttääkö Apple ostamaansa LinX kameratekniikkaa tänä vuonna vai kenties vasta ensi vuoden mallissa.

    ”Apple recently acquired LinX Imaging, a camera technology company specializing in cameras for mobile devices that are able to produce DSLR-quality images by using multi-aperture arrays.

    LinX technology also introduces much-improved low-light photo taking capabilities, and due to depth mapping, it can even created 3D images from still photographs. It’s possible LinX’s camera technology could be used in the next-generation iPhones.”

    • Jake123

     Nii-in… Pahaa pelkään, että vasta… Mut toki toivon, ett jo nyt :)
     Kamera kun on mulle se merkittävin vaikutin kännyn hankinnassa eli uusimisessa. Vaikka nykyisessäkin 6:ssa on hieno kamera, eritoten värintoistonsa kannalta. …ja kyll se kuvien editointisoftakin on jo mainio helppokäyttöisyydessään, vaikka ei taida ihan fotoshoppi ollakaan… ;)

Tuoreimmat jutut