Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin suunnitellaan tuhansien eurojen luksuspuhelimia – Vertu loistaa videolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

VertuAlkujaan vuonna 1998 Nokian perustama Vertu vaihtoi omistajaa vuonna 2012 ja valmistaa tänä päivänä kalliita, useiden tuhansien eurojen hintaisia Android-puhelimia. Materiaaleina käytetään kultaa, titaania, timantteja sekä esimerkiksi vasikan- tai alligaattorinnahkaa, ja laitteet kootaan käsityönä Englannissa. Lisäksi Android-käyttöjärjestelmä on saanut päälleen ylelliseltä näyttävän käyttöliittymän, jossa on paikoin hyödynnetty myös suomalaista ohjelmisto-osaamista. Nyt yhtiö valottaa tuoreella videolla, kuinka kalliita älypuhelimia suunnitellaan.

Vertun YouTube-tilillään julkaisema video, The Making of the Vertu Aster Summer Collection 2015, kertoo Aster-malliston kesän uutuuksien taakse kätkeytyvästä design-maailmasta. ”Summer Collection” saattaa tuoda ennemmin mieleen muotiputiikit kuin kulutuselektroniikan, mutta kieltämättä Vertun laitteet ja design, eksoottisine materiaaleineen ja nahkasuojuksineen, poikkeaakin melkoisesti perusluureista ja niiden tylsistä muovipinnoista.

Katso pariminuuttinen video alta, niin näet tavallisesta poikkeavan puhelinvalmistajan toimintatapoja.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. zaakko

  Kiva lagit kohdassa 1:13, vähän lisää tehoa tuo androidi kaipaisi.

  • Jaakenpöökeli

   Kaikki vehkeet lagaa vaikka kuinka tehokas laite olisi

 2. Sami

  Siis mitä siinä videossa nyt oli niin erikoista, että eroaa samppojen halpis mallien suunnittelussa? Yhtä lailla ne halpismallit täytyy suunnitella, sovitella ja testailla.

 3. Vertua

  Voisin ottaa, jos vain rahaa olisi. Oikeasti hieman erilainen eikä niin massaa, kuin kaikki ”perus”puhelimet.

Tuoreimmat jutut