Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus julkaisee vielä toisen puhelinmallin tänä vuonna

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 2

OnePlus 2

Viime viikolla esiteltiin monien odottama seuraaja OnePlus One -puhelimelle, nimeltään OnePlus 2. Kakkonen ei kuitenkaan ole jäämässä valmistajan ainoaksi uutuudeksi tänä vuonna, vaan yhtiö aikoo julkaista vielä toisenkin puhelinmallin ennen vuoden loppua.

OnePlussan perustajajäsen Carl Pei kertoo USA Todayn haastattelussa, että yhtiö aikoo vuoden loppuun mennessä julkaista toisenkin uuden puhelimen, ja toiveissa on saada laite joulumarkkinoille. Pei ei kerro, onko laite varustettu OnePlus 2 -mallia paremmilla vai huonommilla ominaisuuksilla, mutta kuvailee olleensa varsin innostunut laitteen prototyypistä sen ensi kertaa nähtyään.

Pei maalailee USA Todayn haastattelussa myös visioitaan älypuhelinmarkkinoiden tulevaisuudesta. Hänen mukaansa viiden vuoden kuluttua kolme kärkinimeä tulevat olemaan Apple, Samsung ja OnePlus. Pei katsoo, että markkinoilla ei ole tilaa useammalle isolle nimelle, ja arvelee, että muut merkit ovat siihen mennessä tipahtaneet kelkasta, koska eivät ole kasvaneet riittävän nopeasti tai saaneet älypuhelinmyyntiään kannattavaksi. Pei vertaa tilannetta kolajuomiin, joiden myyntiä hallitsevat kaksi merkkiä, Pepsi ja Coca-Cola.

OnePlus 2 -mallin myynti alkaa ensi viikolla, 11. elokuuta, ja kutsuja sen ostamiseksi on pyydetty jo yli miljoona kappaletta. Ensi vuoden lippulaivojen tappajaksi nimetty puhelin on jo saanut kritiikkiä osakseen, koska siitä puuttuu NFC-yhteys. USA Todayn haastattelussa Pei toteaa, että se yksinkertaisesti jätettiin pois, koska koko NFC-asia on yliarvostettu, ja että harva ihminen lopulta käyttää NFC-ominaisuutta puhelimessaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Onenettaja

  Ihan hyvä että NFC jäi pois. Moista turhaketta ei tarvita tämänhetken älypuhelimissa.

 2. Matti

  Jos jatkavat kutsu menetelmällä, niin eivät kyllä kovin nopeasti kasva. Jos tavallinen tallaaja haluaa/tarvitse uuden puhelimen, niin se käy ostamassa sen samana päivä kaupasta, eikä rupea roikkumaan foorumeilla kutsun toivossa.

 3. jani87

  joopa joo

 4. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Tästä on pakko tulla joku 1+2:n pikkuveli ja speksit tulee julkisuuteen melko nopeasti. Muuten porukka alkaa jättämään kutsut käyttämättä odottaessaan tätä uutta julkaisua. Tuollainen kädestä suuuhun yritys kuitenkin tarvitsee varmasti kipeästi kassavirtaa, että saa pidettyä rattaat pyörimässä. Tai sitten 1+2:n tuotannossa on jo jotain ongelmia ja tällä pelataan firmalle lisäaikaa. Imagotappio edellisten töppäilyjen jatkoksi alkaa jo käydä luottamuksen päälle.

  Jotenkin on hankala ymmärtää ihan täysin tätä OnePlussan liiketoimintastrategiaa. Mutta kai siinä joku fiksu jippo piilee, mitä ei ihan heti tajua.

 5. Jaakenpöökeli

  Toivottavasti tuo tulee alle 100€ luokkaan ja tarjoaa keskiluokan speksit

Tuoreimmat jutut