Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung ja MasterCard tuovat Samsung Payn Eurooppaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Pay

Samsung Pay

Samsung sekä luottokorttiyhtiö MasterCard ovat ilmoittaneet yhteistyöstä, jonka tuloksena yhtiöt aikovat tuoda Samsung Pay -mobiilimaksujärjestelmän Eurooppaan. Maksujärjestelmä käyttää MasterCard Digital Enablement Service (MDES) -alustaa, jonka avulla MasterCard-kortinhaltijat voivat lisätä korttitietonsa Samsung Pay -yhteensopivaan puhelimeen ja käyttää puhelinta tämän jälkeen ostosten maksamiseen.

Erikoisuutena Samsung Pay -järjestelmässä on, että se käyttää tutumman NFC- eli Near Field Communication -teknologian lisäksi myös MST- eli Magnetic Secure Transmission -teknologiaa. Sen avulla puhelin lähettää maksupäätteelle maksukortin magneettinauhaa vastaavan signaalin, eli järjestelmä toimii myös ilman NFC-yhteyttä olevien, perinteisempien elektronisten maksupäätteiden kanssa.

Samsung Pay otetaan käyttöön Yhdysvalloissa ja Koreassa vielä loppukesän aikana. Samsung käy tällä hetkellä neuvotteluja pankkien ja yhteistyökumppaneiden kanssa tuodakseen järjestelmän Eurooppaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut