Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Haluatko tutustua Windows 10:een? Katso Microsoftin esittelyt myös puhelimille ja tableteille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Windows 10 Preview

Windows 10 Preview

Microsoftin eilen tietokoneille julkaisema Windows 10 on nauttinut runsaasti huomiota jo pitkään. Monia saattaa kuitenkin askarruttaa uuteen käyttöjärjestelmään päivittäminen, ja puhelimiin uutta käyttöjärjestelmää ei näillä näkymin ole tulossa vielä muutamaan kuukauteen. Microsoft on julkaissut verkkosivuillaan laajan katselmuksen uuden käyttöjärjestelmän ominaisuuksista ja toiminnoista, ja tarjoaa samalla myös maistiaisia Windows 10:n tulevista puhelin- ja tablettiversioista.

Windows 10 Preview -sivusto näyttää videoiden muodossa useita erilaisia toimintoja, kuten eri laitteiden välillä siirtymisen, kolmannen osapuolen sovellusten löytämisen ja kokeilemisen, yhteydenpidon eri laitteilla tai kuvien ottamisen ja järjestelyn. Windows 10 Preview löytyy Microsoftin sivuilta, tämän linkin takaa, ja siihen voi tutustua myös älypuhelimella ja katsoa, miltä Windows 10 Mobile näyttäisi omalla kämmenellä.

Microsoft ei ole kertonut aikataulua Windows 10 Mobilen julkaisulle, mutta päivityksen on määrä tulla kaikille Lumia Denim -päivityksen saaneille Lumia-puhelimille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Mitähän tarkoittaa ”Päivitetyillä versioilla saattaa myöhemmin olla lisävaatimuksia” tämä lauseke esittely videossa olevassa vastuuvapautus lausekkeessa.

 2. Haluatko tutustua Windows 10:een? Katso Microsoftin esittelyt myös puhelimille ja tableteille tämän sivun linkistä kun katsoin esittelyn. Onko Microsoft jättämässä
  ”Nokia kartat” koska näytti molemmat PC:n ja Mobile, Google mapsilta?

  • Google?

   Eihän nuo ole Google Mapsia nähnytkään. Näyttivät aivan selvästi Heren kartoilta.

 3. Cubisti

  Niin tämäkö oli nyt se Jeesuksen viides tuleminen (WP7.5, 7.8, 8.0 ja 8.1), joka muuttaa kaiken?

  Aika jännää.

  • Kellopeli

   Nyt Cubistilla mennyt nyt jotain sekaisin. Apple on Jumala ja Ihone on Jeesus. Siihen en ota kantaa montako kertaa joku on tullut. Onhan se nyt jännää, kun Microsoftilla on universaali ekosysteemi jollaista Ei ole Applella eikä Googlella.

Tuoreimmat jutut