Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

”Kaikkien aikojen paras Windows” on nyt saatavilla – ilmainen päivitys näillä ehdoilla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Windows 10Windows 10 on saapunut tänään ladattavaksi. Uuden käyttöjärjestelmän kohokohtia ovat muun muassa uusi Edge-selain, Continuum-teknologia ja universaalit Windows-sovellukset.

Uutta Windowsia on kehuttu kaikkien aikojen parhaaksi. Microsoft lupaa Windows 10:n olevan aiempaa henkilökohtaisempi ja turvallisempi. Paluun tekee myös käyttäjien kovasti kaipaama aloitusvalikko.

Sovelluspuolella suurin uusi tulokas on Internet Explorerin seuraaja, Microsoft Edge. Uuden selaimen kerrotaan olevan nopea ja tukevan monipuolista käyttöä muun muassa integroiduilla piirto- ja muistiinpanotyökaluilla.

Continuum taas optimoi Windows-kokemuksen käytettävän laitteiston mukaan. Saatavilla voi siis olla joko perinteinen työpöytä tai kosketusoptimoitu käyttöliittymä riippuen siitä, mikä laite on käytössä ja onko saatavilla esimerkiksi näppäimistöä.

Windows 10 on saatavana ilmaisena päivityksenä. Ilmaistarjouksen piiriin kuuluvat kaikki aidot Windows 7- ja Windows 8.1 -tietokoneet ja -tabletit, jotka täyttävät käyttöjärjestelmän laitteistovaatimukset. Lisäksi päivitys on ladattava vuoden sisällä tästä päivästä lähtien, jos Windows 10:n mielii ilmaiseksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. jarppi1234

  EINDOWS UPDATE

  Päivitä Windows 10 Home -versioksi

  Asennuspäivämäärä: ‎2.‎8.‎2015 9:38

  Asennustila: Epäonnistui

  Virhetiedot: Koodi 80240020

  Päivitystyyppi: Tärkeä

  Asenna Windowsin seuraava versio.

  Lisätietoja:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=507415

  Ohjeita ja tukea:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=507417

  TÄMÄ TEKSTI ON TULLUT AINAKIN 8 KERTAA.
  KAUAN PITÄISOI ODOTTAA WINDOWS 10 PÄIVITYSTÄ KONE ON PACKARTBELL. ennen kuin alkaa tekemään päivitystä kikkailemalla tikulla tai dvdn avulla.

  • Kellopeli

   Eikös tuo viittaisi, että asennustiedostosi ovat korruptoituneet eli rikki. Poista vialliset ja odota kun uudet ladanneet kokonaan. Kannattaa ottaa myös antivirussofta pois käytöstä asennuksen ajaksi.

 2. Teukka

  Toi uusi selain on ihan pohjanoteeraus… nopeahan se on, mutta esimerkiksi suosikkipalkin sivujen järjestystä ei pääse muokkaamaan muuten, kuin yhden istunnon ajaksi.

Tuoreimmat jutut