Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen App Storessa 100 peliä ja sovellusta alennuksessa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

App StoreApple mainostaa iOS-laitteiden sovelluskaupassa peräti 100 pelin ja sovelluksen alennusmyyntiä. Hintaa kullakin pelillä tai sovelluksella on 0,99 euroa kappaleelta.

Yhteensä 100 sovellusta ja peliä on jaettu erillisiin kategorioihin, ja tarjolla on esimerkiksi sovelluksia valokuvauksesta innostuneille, lapsille sopivia ohjelmia, älykkäitä työkaluja, suosikkipelejä, App Storen ”veteraaneja” sekä vähemmän tunnettuja indie-pelejä. Osassa sovelluksista ja peleistä hinnanalennus on huomattava, sillä alkuperäiset hinnat joidenkin kohdalla ovat useita euroja, kun nyt hintaa on siis alle yhden euron.

Tiedossa ei ole, kuinka kauan tarjous kestää, vai onko kyseessä pysyvä hinnanalennus. Mainosbannerin teksti ”new low prices” eli ”uudet alhaiset hinnat” hieman vihjaa, että alennetut hinnat olisivat tulleet jäädäkseen, mutta mitään varmuutta tästä ei ole, eli mielenkiintoisiin tarjouksiin kannattanee tarttua nopeasti.

Sadan pelin ja sovelluksen listaan pääset suoraan iOS-laitteella tämän linkin kautta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut