Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 2 nappasi kovat pisteet AnTuTussa – päihittää ”maailman parhaan älypuhelimen”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 2:sta löytyy uudistettu Snapdragon 810

OnePlus 2:sta löytyy uudistettu Snapdragon 810

OnePlus 2 esitellään virallisesti ensi maanantaina. Tapahtuman lähestyessä on luonnollista, että myös tietopaljastusten tahti kasvaa. Viimeisimmät raportit kertovat, että OnePlus 2 tarjoaa tuntuvaa tehoa.

Verkossa on nyt julkaistu OnePlus 2:n saamia AnTuTu Benchmark -tuloksia. Viimeisimpien julkaisujen mukaan OnePlussan tuleva huippupuhelin takoi AnTuTun testeissä 63719 pistettä. Pistemäärä ei välttämättä sano sellaisenaan paljoa, mutta kyseessä on todella kunnioitettava tulos. Muun muassa HTC One M9 ja Xiaomin maailman parhaaksi älypuhelimeksi kehuskelema Mi Note Pro jäävät näiden tulosten perusteella OnePlus 2:n jälkeen.

On toki hyvä muistaa, että pelkkä benchmark-tulos ei kerro kaikkea käyttökokemuksen sujuvuudesta. Lisäksi pakkaa sekoittaa aiemmin tällä viikolla nähty tulos, jonka mukaan OnePlus 2 saikin vain 51 460 pistettä AnTuTu-testeissä. Molemmissa testeissä oli nähtävästi mukana samalla A2001-mallinumerolla kulkeva puhelin. GizmoChinan mukaan on kuitenkin mahdollista, että aiempi tulos saatiin jonkinlaisesta prototyypistä, jossa tehoja oltiin rajattu.

OnePlus 2 hyödyntää Qualcommin uudistettua Snapdragon 810 v2.1 -järjestelmäpiiriä. Yhtiö on luvannut, että ylikuumeneminen ei tule olemaan uutuuspuhelimessa ongelma. Järjestelmäpiirin ohella OnePlus on tehnyt sarjan muita paljastuksia OnePlus 2:sta. Tarkempaa tietoa puhelimesta löydät täältä.

OnePlus 2:n oletettu tulos AnTuTun benchmark-testeissä

OnePlus 2:n oletettu tulos AnTuTun benchmark-testeissä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Spete

  Hipelöittekö nyt itseänne näiden tulosten jälkeen??? Ketä oikeasti kiinnostaa…

  • Jokuvaan

   Hmm.. Luithan itsekin uutisen..

  • Dickbutt

   Kyllä se vaan kiinnostaa miten ollaan saatu tehoa puristettua samasta suorittimesta, joka on muissakin laitteissa. Kertoo paljon käyttöjärjestelmän ja suorittimen välisestä optimoinnista. Jos herralla itsellään on seksuaalisia fantasioita niin niitä voi jakaa muilla foorumeilla ja keskustella järkevästi artikkelista täällä niin kuin kuuluu.

  • Teukka

   Kivempihan se on, että puhelin toimii sutjakkaasti, eikä siten niinkuin iPhone…sitähän tällä ko.testillä testataan.

 2. kroisantti kekkonen

  Iphonea ei edes näy listalla niin tehoton se on 2 ytimellään.

  • Daisynus

   Miksiköhän ei näy? Koko AnTuTu- testi toimii vain Android- laitteissa. Kroisantin trollaukset sai aivan uuden levelin, kun ei jaksanut ottaa asioista selvää testistä.

   • FatCobra

    AnTuTu Benchmark on saatavilla myös iOS ja Windows Phone alustoille. Täysin vertailukelpoisia tulekset eivät ole alustojen välillä, mutta otapa itse ensin selvää asioista…

  • Vili

   IPhone 6 saa yli 49 000 pistettä, eli olisi listan ihan kärkipäässä, android sovelluksessa ei vaan näy Applen laitteet.

   http://i.ytimg.com/vi/Lb79JyQkf30/hqdefault.jpg

 3. Kairaaja

  Ihan sama mitä nää analtutut näyttää jos luuri ei vaa toimi sujuvasti…

 4. MichaelTHEWilson

  Näähän tulokset kiinnostaa vain Android- laitteiden omistajia, jotka lukee paperilta neliydin prosessoreista ja sit lesotaan ympäri nettiä kuinka mahtavia ne ovat. Sit tulee suuri shokki, kun iPhone tulee ja pesee muut pois eduskuntatalon edustalta paljon sulavammalla kokemuksella. Mitä? Paperissa lukee vain 2 ydintä, ja muistiakin vain 1 gb. Yllätys!! Android tuntuukin lelulta.

Tuoreimmat jutut