Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung esitteli uudet, tyylikkäät Level U -Bluetooth-kuulokkeet

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Level U -Bluetooth-kuulokkeet käytössä

Samsung Level U -Bluetooth-kuulokkeet käytössä

Samsung on esitellyt uudet, tyylikkäät Level U -Bluetooth-kuulokkeet. Yhtiö kertoo asiasta Samsung Tomorrow -blogissaan. Uutuuskuulokkeet sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja tuottavat yhtiön mukaan erittäin laadukasta ääntä.

33 grammaa painavissa langattomissa kuulokkeissa on ergonominen muotoilu. Kuulokkeiden akku sijaitsee niskan taakse laitettavassa osiossa. 12 millimetriset kuulokeosat tuottavat jopa CD-tasoista ääntä. Kuulokkeissa on kaksi mikrofonia – toinen huolehtii käyttäjän omasta äänestä ja toinen poistaa ympäriltä tulevia ääniä. Silloin kun kuulokkeita ei käytä, kiinnittyvät ne kätevästi toisiinsa magneettien avulla.

Älypuhelimeen tai tablettiin kuulokkeet voi parittaa Bluetooth 4.1:tä hyödyntäen. Samsungin mukaan musiikkia voi kuunnella parhaimmillaan 10 tuntia yhdellä latauksella ja puheluita voi puhua 11 tuntia.

Level U -kuulokkeet tulevat saataville syaaneina, tummansinisinä, kultaisina ja valkoisina. Hintaa uutuuskuulokkeilla on 70 dollarin eli noin 63 euroa. Ne tulevat myyntiin samantien.

Samsung Level U

Level U -kuulokkeiden eri värivaihtoehdot

Level U -kuulokkeiden eri värivaihtoehdot

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. LaDeX

    Tuo idioottimainen kuristuspanta vaan tuhoaa koko nappikuulokkeiden idean näppärästi taskussa kulkevina.

  2. AndroidWindows

    Totta! Konkka-Samsungin tuote!

Tuoreimmat jutut