Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nyt sitä saa: Sony Xperia Z3+ -huippupuhelimen myynti alkoi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sony Xperia Z3+

Xperia Z3+ uudessa Aqua Green -värissä

Sony julkisti toukokuussa uuden Xperia Z3+ -puhelimensa, joka on tehokkaampi versio viime vuonna julkaistusta Xperia Z3:sta. Puhelimen myynti Suomessa on alkanut tänään.

Xperia Z3+ petraa edeltäjästään muun muassa kirkkaammalla näytöllä, uudella järjestelmäpiirillä, paremmalla etukameralla ja hienoisesti muokatulla ulkonäöllä. Arvostelussamme Z3+ olikin lähtökohtaisesti hyvin pidetty älypuhelin.

Ikävä kyllä puhelinta ovat vaivanneet lämpöongelmat. Oletettavasti Snapdragon-piiristä johtuvat ylikuumenemistapaukset saattavat jopa pakottaa sovelluksia sulkeutumaan. Sony on kuitenkin tietoinen ongelmasta ja lupaa korjata sen pian laitteen päivitysten avulla.

Ennakkotilaajia Sony houkutteli tarjoamalla Xperia Z3+:n kylkiäisenä uuden Action Cam -toimintakameransa. Tähän kelkkaan ei toki enää ehdi, mutta mikäli itse puhelin silti kiinnostaa, se löytyy nyt lukuisten kauppojen hyllyiltä. Xperia Z3+:n suositushinta on 749 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. j mies

    Jos tykkää siitä että puhelin ylikuumenee hetken käytön jälkeen niin ostakaa ihmeessä. 810 suoritin on yhtiön epäonnistunein suoritus. kannattaa odottaa sd 820 suoritinta sit alkaa homma toimimaan

Tuoreimmat jutut