Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hoikka Oppo R7 on nyt ennakkotilattavissa – nopeimmille ilmaiset Bluetooth-kuulokkeet

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Oppo R7Kiinalainen laitevalmistaja Oppo esitteli uudet huippupuhelimensa – R7:n ja R7 Plussan – noin kuukausi sitten. Kaksikon pienempi jäsen on nyt ennakkotilattavissa maailmanlaajuisesti. Nopeimmat saavat puhelimen lisäksi myös kuulokkeet.

Oppo R7 on 6,3 millimetriä paksu keskiluokan älypuhelin. Se on varustettu viiden tuuman Full HD -näytöllä ja metallisella unibody-rungolla, jonka suojista löytyy kahdeksanytiminen Snapdragon 615 -järjestelmäpiirin, kolme gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa ja 2320 milliampeeritunnin akun. Kuvauksee tarjolla on 13 ja 8 megapikselin kamerat. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.4 KitKat.

Oppo R7 on nyt ennakkotilattavissa Oppon omassa verkkokaupassa, joka toimittaa tavaraa myös Eurooppaan. Puhelimen hinnaksi on asetettu 349 euroa. Ennakkotilaajille luvataan puhelimen lisäksi ilmaiset iLike Speed Metal Bluetooth-kuulokkeet. Kaupanpäällisiä jaetaan niin kauan kuin tavaraa riittää.

Oppo R7 Plus on pikkusisartaan kookkaampi laite, jossa on muun muassa kuuden tuuman näyttö, runsaampi akku ja enemmän sisäistä tallennustilaa. Plus-mallin ennakkotilaukset eivät kuitenkaan ole vielä alkaneet.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Tuukka

    Ollut jo jonkin aikaa.. jossain luki että 100 ensimmäistä saa nuo kuulokkeet.. mahtaakohan olla enää saatavilla.. Ei ole päivittynyt sivut sen jälkeen..
    https://mobile.twitter.com/OppoStyleOnline/status/606807704401793025

Tuoreimmat jutut