Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 2 saa uusitun suosikkipiirin – ei ylikuumene

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 2 Snapdragon 810

OnePlus on paljastanut, että sen seuraava huippupuhelin saa tehonsa Snapdragon 810:lta. Kyseessä on kuitenkin uudempi versio piiristä, minkä ansiosta ylikuumenemisen ei pitäisi olla ongelma.

OnePlus kertoo harkinneensa monia vaihtoehtoja uuden OnePlus 2 -puhelimen järjestelmäpiiriksi. Lopulta valituksi tuli monen muunkin laitevalmistajan suosima Snapdragon 810. Yhtiön mukaan Qualcommin hittipiiri tarjoaa voittamatonta nopeutta ja moniajoa säästäen samalla akkua.

Kyseessä on tarkalleen ottaen uudistettu Snapdragon 810 v2.1. Uuden version pitäisi auttaa piiriä vaivanneiden lämpöongelmien kanssa. Lisäksi OnePlus kertoo varmistaneensa myös monilla erityismenetelmillä ja OxygenOS:n optimoinnilla, että OnePlus 2 ei tule kärsimään ylikuumenemisesta.

OnePlus 2:lta voidaan siis odottaa hyviä video- ja peliominaisuuksia sekä nopeaa kameraa. Yhtiö lupaa paljastaa lisää yksityiskohtia uutuuspuhelimestaan sen julkaisun lähestyessä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. kroisantti kekkonen

  Noita oneplussia näkee aika usealla. Niitä on ebemmmän kuin iphoneja

 2. Samppa

  Toivottavasti mallistosta löytyisi ns. Mini versio…

 3. Kova statement

  Aika kova statement otsikossa :)

 4. Vili

  Eikö otsikon pitäisi olla enemmänkin floppi piirin? Juurihan uutisoitiin, että piirin myynti on jäänyt kauas tavoitteista.

  ”Others did adopt Qualcomm’s chip, but, market statistics now show that it is a major flop. The Snapdragon 810 didn’t sell nearly as many units as anticipated.”

Tuoreimmat jutut