Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus Twon esittelystä ja hinnasta vahvaa huhua

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 2OnePlusin seuraavaa puhelinta, mallinimeltään 2, tai Two, odotetaan jo kuin kuuta nousevaa. Valmistaja on jo kertonut, että laite esitellään jossain vaiheessa vuoden kolmannella neljänneksellä, mutta kiinasta kantautuva uusi huhu tarkentaa aikataulua hieman ja antaa osviittaa myös hinnasta.

Ilmeisesti kohtuullisen luotettavana pidetty kiinalaislähde on paljastanut, että uusi puhelinmalli tullaan esittelemään heinäkuun aikana. Tiedossa on jo entuudestaan, että uuden mallin myynti tapahtuu ainakin alkuun samalla kutsujärjestelmällä kuin One-mallin myynti aiemmin.

Mielenkiintoinen on kiinalaislähteeltä tullut informaatio OnePlus 2:n hinnasta, jonka Kiinassa sanotaan asettuvan 1999 yuaniin. Nykyisillä valuuttakursseilla tuo kääntyy noin 322 dollariin tai 294 euroon, mutta käytännössä laitteen viralliseksi hinnaksi saattaisi tulla kohtuulliset 349 dollaria/euroa.

Kiinalaislähteestä kertoneen Gizmochinan mukaan OnePlus saattaisi esitellä myös toisen uuden puhelinmallin myöhemmin tänä vuonna. Huhujen mukaan kyse saattaisi olla vielä 2-mallia tehokkaammasta laitteesta, mutta tätä huhua ei valmistaja ole vahvistanut.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut